PUBG Suçsuz yere ban yemek

ibrahimtufan5601

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Birileri bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?
Dün PUBG'yi satın aldım ve ilk oyunumu oynadıktan sonra direkt ''Steam'den men edildin.'' yazısı geldi.
Herhangi bir hile kullanmadım. Suçsuz yere ban yedim. PUBG desteğe yazdım ama olumsuz yanıt verdiler ve hangi programdan dolayı veya neden ban yediğimi açıklayamıyoruz diyorlar. Ne yapacağım şimdi? Öğrenciyim zar zor para biriktirip şu kış indirimlerinde satın aldım oyunu. Bunda da suçsuz yere ban yedim.

ss.png
ss2.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bana CS:GO da oldu benim ban yeme sebebim tahminimce sürekli internet değiştirmem. Ping sıkıntım olduğu için oyuna girdikten sonra telefonun internetini açıp giriyordum VAC atmışlar direk. Eğer sizde buna benzer bir olay yaptıysanız olabilir.
 
O ban imkanı yok açılmaz adamlar açmaz yani ama fazla oynamamışsın iade etmeyi dene en kötü paran geri gelir hiç değilse.
 
Twitch'te PUBG partneri Türk yayıncılar var. Onlar yardım edebilir belki. İstediklerini banlatabiliyorlar. Tam tersini de yapabilirler herhalde şansını dene.
 
H1Z1, Zula, Ark, Arma 3, Rainbow Six Siege gibi birçok oyun Battleye kullanıyor. Bu oyunlardan herhangi birinde ban yediysen IP adresin kara liste şeklinde Battleye'ye iletilmiş olabilir. Bu yüzden de sebepsiz yere yemiş sayılabilirsin. Yalnız banın açılacağını sanmıyorum. Bundan emin olmak için Zula, Fortnite ya da herhangi bir Battleye oyunu girip bir de onda deneyin bakalım ban yiyecek misiniz? Ayrıca tek ban yeme sebebi de hile kullanımı değil. Oyunbozanlık tarzı sebepler de var.
 
Ping sıkıntım olduğu için oyuna girdikten sonra telefonun internetini açıp giriyordum VAC atmışlar direkt.

Alakasi yok. VAC bir hile yazilimidir, senin hangi cihazin internetiyle giris yaptigina bakmaz. Ayrica bu dediginin herhangi bir yaptirimi da yok.

Valve Anti-Cheat System (VAC) - Valve Anti-Cheat (VAC) System - Veri Tabanı - Steam Support

PUBG Battle Eye kullanıyor, daha önce Battle Eye kullanan bir oyundan ban yediysen PUBG ve tüm Battle Eye kullanan oyunlardan ban yersin.

Böyle bir seye ihtimal vermemistim ama dogruymus. Battleye global ban veriyormus. Vay be :D

ama fazla oynamamışsın iade etmeyi dene en kötü paran geri gelir hiç değilse.

Yasaklama aldigin bir oyunda oyunu iade etme hakkini kaybediyorsun. Kisacasi para yok.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı