Quanta QLH/QLC/TWH/SWH BIOS R192

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuyorum fakat bios güncelleme yapacağım için emin olmak istiyorum beyefendi, daha önce işlemci yaktım dedim size. Okuduysanız bunun nedeni nedir peki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neler yaptığını görmediğimizden bilemeyiz. Konuda da yanlış işlem yüzünden açılmayan pc'ler oldu sizde aynı durumu yaşamışsınızdır.
Ben işlemleri doğru yaptığımdan eminim, bilgisayarım açılmıştı ve bir hafta çalışmıştı bir hafta sonra açılmayınca tamire verdim. Bios güncellemesinden dolayı işlemciye yüksek voltaj gelmiş denildi.

Herşey için teşekkürler casperdan zorda olsa TW9 için orjinal bios dosyası almayı başardım.. Arkadaşlarımızında yararlanabilmesi için burada paylaşmayı uygun gördüm...

Ekteki Dosya Rar Formatından Çıkarılır. Klasörün İçerisindeki Dosyalar Direkt Flash Diskin İçine Atılır Bootable Flash ile Başlatılıp TWDQ3F31.bat Dosyası Çalıştırılır.
Bios Version :Q3F31 Date : 25/10/2010

https://drive.google.com/open?id=0BxqV7tC1U-a3aHF4U2hmU1l6UkU

@Murat5038 @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı