R5 1600X ve GTX 1080 Sistem Deneyimleri

• Konuyu başlatan SAMEDD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 6.331
Dostlarım attığınız mesajlar konusunda teşekkürler. Olay biraz amd intel çatışmasına dönmüş ama gerek yok, o an o işlemci fiyat performans olarak cazipti onu aldım halada öyle bana göre. En büyük isteklerimden biride videolarda da bahsettim ilerde anakart değiştirmeden sistemi geliştirmektir. Şimdi ram sorunu ile uğraşıyorum yeni bir konu açtım oraya uğrayıp yardımcı olursanız çok sevinirim.

Asrock Fatalty AB350 ITX RAM Hızını 3000 MHz Yapma

Kimse CPU ile yayın vermiyor o yüzden attığın videonun pek bir anlamı yok. Yorumları okursan zaten dediğim şeyi açıklamışlar.

Bütün yorumlar doğru olsa Dark markası dünyanın en iyi kasa markası...

@Okeanix Senden mi öğreneceğim neyin ne olduğu? Cahil cahil konuşup benim canımı sıkma, oyunlarda özellikle i7 modellerinin 1080P de daha iyi FPS verdiğini bende diyorum. Aradaki fark %10-15 civarındadır 1080P de. Intel daha yüksek FPS verdi diye Ryzen darboğaz yapıyor anlamına mı geliyor, bilmiyorsan atıp tutmayacaksın fanboyluk yapıp adamın canını sıkma, laflarına da dikkat et. Senden akıl alacak değiliz.

21.963 mesaj atacağına araştırma yap diyorum. 15-20 FPS dediğin gerçekte 50-60FPS.

Ayrıca 4K CPU testi yapılmaz.

Cahillik suç değil.

Sana ne benim ne kadar mesaj attığımdan? He he aradaki fark 50-60 FPS zaten git o zaman 8700K-1070 al, Ryzen-1080 Ti kullanan sistemi de geçersin senin mantığınla hareket edersek, bana hala git araştır diyor ya fanboya bak hele. Ne saçmalıyorsun 4K CPU testi nereden çıktı?

Son düzenleyen: Moderatör:
21.963 mesaj atacağına araştırma yap diyorum. 15-20 FPS dediğin gerçekte 50-60FPS.

Ayrıca 4K CPU testi yapılmaz.

Cahillik suç değil.
Boşuna ekran kartı almayayım ben Intel i7 8700K alsam HD Graphics yeter nasıl olsa GTX 1080Ti + Ryzen 7 1800X'den daha güçlü.Kaç gündür herkes açıklama yapıyor sen hala benimki doğru diye mızmızlanıp cahillik etmene rağmen cahillik suç değildir deyip duruyorsun.

50-60 FPS fark var dedi, bunu diyen bana cahillik suç değil diyor. GTX 1070 ile 1080 Ti arasında bile 60 FPS fark yok, yani bu neyin kafası anlamış değilim. Bu nasıl bir saçmalıktır ya. Cahillik suç değil diyor, vallahi onun gibilerini gördükçe suç olmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…