Çözüldü R5 2600 Oyun oynarken kapanma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BerkayDogan

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2018
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Yukarıda yazdığım gibi bir sisteme sahibim fakat oyun oynarken bazen 5 dakika bazen ise 3 saatin ardından bilgisayarın ekranı kapanıyor yine de fanları dönmeye devam ediyor. En başlarda Witcher 3 oyununda yapmıyorken şu anda Witcher 3 oynarken dahi yapıyor (PUBG 10 dakikadan fazla oynayamıyorum) ve sorun sanki virüs gibi sürekli büyüyüp yayılıyor. Yakın zamanda bilgisayarı stres testine tabii tuttum fakat herhangi bir bileşende sorun gözükmedi. Konuyla ilgili desteğinizi bekliyorum aklınıza gelen en ufak çözüm önerisi bile çözüm olabilir teşekkürler.
 
Çözüm
Sorun yazılımsal çıktı. Sizin yazdığınız ayarları uyguladıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadım. En çok şüphelenilen güç kaynağı sağlam çıktı. AMD'nin bu konuda yazılımını geliştirmesi gerektiği apaçık ortada. Konu kapatılabilir, ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Rica ederim. Sorununuzun çözülmesine sevindim. İnşallah sorun yaşamadan kullanmaya devam edersiniz. Rapor sistemini kullanarak sorununuzun çözüldüğünü iletirseniz konu kapatılır.
Sıcaklık değerlerini afterburnerdan takip ediyorum hepsi ortalama değerlerde fakat şuan ilginç bir durum yaşadım masaüstünde müzik dinlerken bilgisayar kapandı fakat ses hâlâ geliyordu görüntü gitmişti ve ekran kartının fanları gürültülü bir şekilde dönüyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı