R5 5600 için OC tavsiyesi

İmzanız doğruysa SE-224-XT kullanıyorsunuz. Hocam bu soğutucuya geçmeye değer mi, önerir misiniz? Şu anda Snowman T6 Ultra kullanıyorum 120W üstünde çok ısınma yapıyor.
3-4 Ay önce i5 11400F'i Snowman T6 Ultra ile kullanıyordum. Turbo modu açık iken T6 ile 90 dereceleri görüyordu. SE-224-XT ile yükte en fazla 70 görmüştü. Öneririm. Performax Perfan 120-H'da bakabilirsin. Farklı marka, aynı ürün.

3-4 ay önce i5 11400F'i Snowman T6 Ultra ile kullanıyordum. Turbo modu açık iken T6 ile 90 dereceleri görüyordu. SE-224-XT ile yükte en fazla 70 görmüştü. Öneririm. Performax perfan 120-H'da bakabilirsin. Farklı marka, aynı ürün.

Hocam Performax markası içime sinmiyor nedense. 2.el SE-224-XT bakayım en iyisi uyguna bulduğumda alırım teşekkürler bilgilendirme için. Snowman T6 Ultra özellikle montaj sebebiyle çok uğraştırıyor elimde işlemci var ama test etmeye üşeniyorum.

Hocam Performax markası içime sinmiyor nedense. 2.el SE-224-XT bakayım en iyisi uyguna bulduğumda alırım teşekkürler bilgilendirme için. Snowman T6 Ultra özellikle montaj sebebiyle çok uğraştırıyor elimde işlemci var ama test etmeye üşeniyorum.
2. El ne kadardan bakıyorsun?

300-500 arasına temiz bulabilirim gibi, demin baktığımda garantili 450 TL gördüm pazarlık ve get ile bana 400'e gelir.
Hocam bu arada dc var mı? OC için bir şey danışacağım da.

Benim elimde de Arctic Liquid Freezer 360 mm var. Bu işlemci için gereksiz. Satmayı planlıyorum ama alan yok. Sarı siteden. Belki elimdeki soğutucuyu satıp Arctic'i takarım.

Benim elimde de Arctic Liquid Freezer 360 mm var. Bu işlemci için gereksiz. Satmayı planlıyorum ama alan yok. Sarı siteden. Belki elimdeki soğutucuyu satıp Arctic'i takarım.

Sınırlarını zorlayacaksanız olabilir ama bu işlemciye 240mm bile fazla gelir. Takmanızdan da zarar gelmez hocam eğer satmayı düşünüyorsanız fiyatınız nedir uygunsa bütçeme 1-2 haftaya alabilirim.

Sınırlarını zorlayacaksanız olabilir ama bu işlemciye 240mm bile fazla gelir. Takmanızdan da zarar gelmez hocam eğer satmayı düşünüyorsanız fiyatınız nedir uygunsa bütçeme 1-2 haftaya alabilirim.
Bendeki model 2xArctic P12'li. Hiç düşünmedim fiyatı. Siz alıcı olarak konu açıp telegram falan verebilirsiniz sanırım kuralları çok bilmiyorum ama yapan vardı. DC yasak ise eğer herhangi bir yerden ulaşmam gerek çünkü 1 yıl dolmadı kaydolalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı