R5 5600X sistem için ASUS 850W Thor vs ASUS 1000W Gold

@BerkayZ87 aynı şeyleri söylüyoruz farkındaysan uzatmaya gerek yok her markanın kötü ürünleri iyi ürünleri tüm ürünleri iyi olan bir marka çok nadir 1-2 firma vardır ya da yoktur.
Bu dediğin şeyin konuyla hiçbir alakası yok. Ben High Power'ın her ürünü kalitelidir diye bir yargıda bulunmadım. Bu yargıyı haklı çıkmak için kendi lehine sen çevirdin ama batırdın. Ben sadece attığım ürünün "kaliteli" olduğunu söylüyorum. Hala şunu tartıştığımıza inanamıyorum gerçekten okumuyorsun.

Bu dediğin şeyin konuyla hiçbir alakası yok. Ben High Power'ın her ürünü kalitelidir diye bir yargıda bulunmadım. Bu yargıyı haklı çıkmak için kendi lehine sen çevirdin ama batırdın. Ben sadece attığım ürünün "kaliteli" olduğunu söylüyorum. Hala şunu tartıştığımıza inanamıyorum gerçekten okumuyorsun.

Ben bütçesi zorlanmasın diye 650W önermiştim sonra 750W aynı modeli attım güvendiğim için o markanın o modeline sizde 850W High Power attınız arkadaş istediği ürünü alabilir güç kaynağı sonuçta bu belki alacaktır attığımız modellerden birini sorunlu gelebilir teknoloji şans işi o yüzden kimse kimseyi yargılamasın benim söylediğimde High Power kötü hiçbir ürünü alınmaz değil çoğu uygun sistem önerimde High Power 500W güç kaynağını kullanıyorum Aerocool veya FSP yerine fiyat performans olduğu için.

Ben bütçesi zorlanmasın diye 650W önermiştim sonra 750W aynı modeli attım güvendiğim için o markanın o modeline siz de 850W High Power attınız arkadaş istediği ürünü alabilir güç kaynağı sonuçta bu belki alacaktır attığımız modellerden birini sorunlu gelebilir teknoloji şans işi o yüzden kimse kimseyi yargılamasın benim söylediğim de High Power kötü hiçbir ürünü alınmaz değil çoğu uygun sistem önerimde High Power 500W güç kaynağını kullanıyorum Aerocool veya FSP yerine fiyat performans olduğu için.
Güzel R yaptın. Neyse daha fazla tartışmayacağım belli ki beni boş beleş öneri yapan bir ezberci sandın. Ders olmuştur umarım.

Son kez önerimi yapıp konudan ayrılıyorum.

Güzel r yaptın. Neyse daha fazla tartışmayacağım belli ki beni boş beleş öneri yapan bir ezberci sandın. Ders olmuştur umarım.

Son kez önerimi yapıp konudan ayrılıyorum.

R ile ne alakası var sen kendin uzattın şimdi de r yaptı diyorsun yüz yüze tartışsak bu kadar inatçı bir insan olmadığımı anlarsın aynı şeyi geveleyip duruyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı