R5 7500F Gigabyte RTX 5060 sistem vs R5 7500F ASUS RTX 5060 sistem

gameremirhan

Centipat
Daha fazla  
Konuş başlığında adı geçen Genesis Nova ve Eagle Force PC'ler bunlar. Benim asıl arada kaldığım konu kasa markaları ve PSU oldu bütçe 38k 5K ya monitör İtopya'dan GS25F2 alacağım. Ekran kartı, işlemci anakart aynı kalacak tek sorun PSU, kalan Parayla'da sonradan KC3000 alınacak duruma göre SSD ertelenebilir. Yardım için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
araştırdığın sistemler arasından en uygunu bunlar mı? ona göre karşılaştırma yapayım benzer parçalarla daha iyi fiyatta sistemler vardır monitörün güzel ama paneli kötü bence onun için soruyorum

Araştırdığın sistemler arasından en uygunu bunlar mı? Ona göre karşılaştırma yapayım benzer parçalarla daha iyi fiyatta sistemler vardır monitörün güzel ama paneli kötü bence onun için soruyorum.

PC'yi yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ve adı bilinen tüm sitelerden eliyerek sona bunlar kaldı. Gigabyte monitörlere güveniyorumda eğer dediginiz model olmazsa aklımda VG249Q3R modeli var. Ve konuya ekstra güncelleme geçecek olursam kalan parayla SSD yerine NZXT PSU alınabilir.

Twisted minds kasalı olan sistemi almanızı öneririm diğerlerine nazaran 50W daha fazla, 1 tane ekstra fanı var ve yanlış görmediysem Hiper Zoe'da PSU'nun etrafını çevreleyen o metal şeyden yok. Ve RGB yazyor sanırım renk ayarlayamıyorsunuz twisted mindsta. Ama twisted minds mATX diğeri ise ATX, ATX olmasının sebebi de sanırım o PSU'yu çevreleyen şeyin olmaması diye düşünüyorum

PC'yi yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ve adı bilinen tüm sitelerden eliyerek sona bunlar kaldı. Gigabyte monitörlere güveniyorumda eğer dediginiz model olmazsa aklımda VG249Q3R modeli var. Ve konuya ekstra güncelleme geçecek olursam kalan parayla SSD yerine NZXT PSU alınabilir.

650W bir PSU yeterli olur şu anki sistem için ama sonradan değiştirim diyorsanız 750W iyi olacaktır ama Corsair CX750 CP-9020279-EU 750W 80+ Bronze Atx Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bu daha iyi olur bütçeyi daha arttırmadan

Twisted minds kasalı olan sistemi almanızı öneririm diğerlerine nazaran 50W daha fazla, 1 tane ekstra fanı var ve yanlış görmediysem Hiper Zoe'da PSU'nun etrafını çevreleyen o metal şeyden yok. Ve RGB yazyor sanırım renk ayarlayamıyorsunuz twisted mindsta. Ama twisted minds mATX diğeri ise ATX, ATX olmasının sebebi de sanırım o PSU'yu çevreleyen şeyin olmaması diye düşünüyorum.

650W bir PSU yeterli olur şu anki sistem için ama sonradan değiştirim diyorsanız 750W iyi olacaktır ama Corsair CX750 CP-9020279-EU 750W 80+ Bronze Atx Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri bu daha iyi olur bütçeyi daha arttırmadan.

Yeni PSU alınacagından 50W daha fazla olması önemli degil ve asıl amacımız 5060 Ti 16 GB versiyonuydu ama bütçe yetmedi. Yeni kasa önerileri gelmez ise senin dedigini yapacağım galiba. Ve konu başlıgı degiştirilip Gigabyte vs ASUS olmuş, ben Gigabyte PC de ASUS anakartı seçmiştim ama baglantı özelleştirilmemiş hali olarak gitmiş benim hatam. Başka bir kasa önerisi gelmezse twisted Minds'ı alacağım.

Konuyu açtıktan sonra Eagle Force anakart hariç diger parçalar aynı olmasına ragmen 3.4K zam yedi 30kdan 33.4K ya nasıl bir şansızlıktır bu.

Son düzenleme:
Yeni PSU alınacagından 50W daha fazla olması önemli degil ve asıl amacımız 5060 Ti 16 GB versiyonuydu ama bütçe yetmedi. Yeni kasa önerileri gelmez ise senin dedigini yapacağım galiba. Ve konu başlıgı degiştirilip Gigabyte vs ASUS olmuş, ben Gigabyte PC de ASUS anakartı seçmiştim ama baglantı özelleştirilmemiş hali olarak gitmiş benim hatam. Başka bir kasa önerisi gelmezse twisted Minds'ı alacağım.

Konuyu açtıktan sonra Eagle Force anakart hariç diger parçalar aynı olmasına ragmen 3.4K zam yedi 30kdan 33.4K ya nasıl bir şansızlıktır bu.
yeni psu alacaksan psusuz kasa almayı düşündün mü?
tam olarak kasa kriterlerin ne? ona göre bakayım
belki de parçaları alıp kendin toplaman daha iyi olabilir bazı yerlerden

Yeni PSU alacaksan PSU'suz kasa almayı düşündün mü?
Tam olarak kasa kriterlerin ne? Ona göre bakayım.
Belki de parçaları alıp kendin toplaman daha iyi olabilir bazı yerlerden.

Almak istedigimiz Eagle Force 1 saate 3.4K zam yiyince Nova genesis en mantıklısı oldu parçaları tek tek daha ucuza alınsa bile (baktım ve en ucuz hali bile 35.k-36K'ya denk geliyor) PC'yi alacağım arkadaş PC'lerden zerre anlamadığından sorunlarını ben hallediyordum ve uzak şehirlerdeyiz PC'yi o toplayamaz zam tüm planları bozdu kalan parayla PSU'ya da SSD alırız filan diyordum ilerleyen aylarla kaldı artık şu an yardım edebileceigin tek şey monitör seçimi oldu modelleri yukarıda atmıştım zaten yardım için teşekkürler tekrardan.

Almak istedigimiz Eagle Force 1 saate 3.4K zam yiyince Nova genesis en mantıklısı oldu parçaları tek tek daha ucuza alınsa bile (baktım ve en ucuz hali bile 35.k-36K'ya denk geliyor) PC'yi alacağım arkadaş PC'lerden zerre anlamadığından sorunlarını ben hallediyordum ve uzak şehirlerdeyiz PC'yi o toplayamaz zam tüm planları bozdu kalan parayla PSU'ya da SSD alırız filan diyordum ilerleyen aylarla kaldı artık şu an yardım edebileceigin tek şey monitör seçimi oldu modelleri yukarıda atmıştım zaten yardım için teşekkürler tekrardan.

5K bütçen olduğu için monitör olarak buna bakabilirsin 200 Hz IPS ve pivot özelliği var senin için daha iyi olur fark yok arada neredeyse

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı