R7 240 ETS 2 kasma sorunu

ahmet412

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. ETS 2'de düşük ayarlarda bile kasma sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerim şunlardır:
  • Intel İ3 2.27ghz işlemci
  • 4 GB RAM
  • AMD Radeon R7 240 2 GB ekran kartı
Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam hala çözülememiş. Aklıma şu yol geldi. İntel HD Graphics’i devre dışı bırakın.
Ekran kartı fanı yandığı için garnatiye gitti sanırım sıcaklık değerleri normalleşti fanı değiştirdiler ama hala kasma devam ediyor sıcaklıkla uzaktan yakından alakası yok bence ve intel devre dışı zaten masaüstü pc ve monitör amd ye takılı.

Ekran kartı fanı yandığı için garnatiye gitti sanırım sıcaklık değerleri normalleşti fanı değiştirdiler ama hala kasma devam ediyor sıcaklıkla uzaktan yakından alakası yok bence ve intel devre dışı zaten masaüstü pc ve monitör amd ye takılı.
Ekran kartı fanının yakından alakası vardır diye düşünüyorum. Örnek olarak şöyle diyelim; ekran kartı ısındıkça fan devri hızlanır ve maksimum devire kadar hızlanmaya devam eder. Eğer hala çok sıcaksa ekran kartı performansını düşürür. Konudan sapmadan şöyle diyeyim. İsterseniz TeamWiever adlı programı kurun ben size hafta içi sabah 8-11 civarı yardım edebilirim.

Ekran kartı fanının yakından alakası vardır diye düşünüyorum. Örnek olarak şöyle diyelim; ekran kartı ısındıkça fan devri hızlanır ve maksimum devire kadar hızlanmaya devam eder. Eğer hala çok sıcaksa ekran kartı performansını düşürür. Konudan sapmadan şöyle diyeyim. İsterseniz TeamWiever adlı programı kurun ben size hafta içi sabah 8-11 civarı yardım edebilirim.
Haftaiçi olmaz siz ne istiyosanız ben size ss atarım burdan haftaya hafta sonuna kadar istedikleriniz şeyleri yazın cuma akşamı hepsinin ss ini atarım bu konudan

Oyun içi kullanımları istiyoruz atmıyorsunuz.
Tamam haftasonu deniyeceğim ayarları videolardan izleyerek birebir yapıp atıcam cuma yada cumartesi günü atarım.

Oyun içi kullanımları istiyoruz atmıyorsunuz.
Az önce denedim ve oyuna girerken şu hata ile karşılaştım *Riva tuner statics windows un bu sürümünde çalışmaz * diyip oyundan attı bunu nasıl çözebilirim windows 10 kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyler video kayıt programı fps düşüşü yaşatmadı. Sanırım istediğiniz buydu demi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı