R7 250 vs R7 250X?

@Qrtizon Aldığına kartı pişman mısın? nasıl performans alıyorsun ? önerir misin? onun yerine 100 tl daha koyup 750ti veya 200 tl daha koyup r7 370 almak gereklimidir???

@Qrtizon Aldığına kartı pişman mısın? nasıl performans alıyorsun ? önerir misin? onun yerine 100 tl daha koyup 750ti veya 200 tl daha koyup r7 370 almak gereklimidir???
Bana kalsa 750Ti daha mantıklı gibi geliyor fakat ben edit ile uğraştığımdan klipleri yüksek fps ile çekmem gerekiyor bu konu bakımından biraz zayıf. Video çekmek gibi bi takıntın yoksa R7 250X her koşulda işini görür çünki oyunlarda FPS'si gayet tatminkar işlemcim ile darboğaz yaptığı halde. Daha önceki konulardada soran olmuştu işlemcim darboğaz yapıyor arkadaşlar. Soğutması gayet başarılı çift fanlı olması avantaj. GDDR5 ve DX12 destekliyor Sapphire modeli. Hani oyunlarda video çekeyim falan diyorsan 100 TL daha koy 750ti al pişman olmazsın.

Kesinlikle Sapphire. Ben de yeni Sapphire R7 250X aldım. GTA 5 Very high ve ultra ayarda, 1920x1080 çözünürlükte, FXAA açık 40 FPS alıyorum. Çoğu oyunu Full HD ve yüksek ayarda oynadım Crysis 3 vs. Kart yük altında 40 derece, boşta ise 18-20 derece. Ben çok beğendim. Fanı da çok sessiz. F/p olarak kesinlikle alınması gereken bir kart.
Hocam zahmet olmazsa işlemcinizi ve ram'inizi yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Amd Athlon II X4 860K ile nasıl olur bu ekran kartı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı