- Makaleler
- 8
Hocam Ryzen'e nereden geldik? O konuda da yanlışınız var. Global pazarda AMD çok öne geçti. Bakabilirsiniz.
X470de alınmaz o zaman arada güç tüketimi dışında fark söyleyinHocam X370 alınmaz bu dönemde. Yapmayın, yanlış yönlendiriyorsunuz 2 konuda da.
Ben isvecteyim iki üç piyasada yeni olan bebeler topluyorHocam Ryzen'e nereden geldik? O konuda da yanlışınız var. Global pazarda AMD çok öne geçti. Bakabilirsiniz.
AMD, Ryzen 3000 için X370 desteğini opsiyonel bıraktı. 4000 serisine hiçbir şekilde destek olmaz artık. X470 ise büyük ihtimalle 4000 uyumlu olacak. Güncel olmak da önemli bir etken.
Amazon'da boş yere zaten en çok satan işlemcilerin hepsi AMD idi.
Bence bu sistemi şu yükseltmeleri yaparak almanız daha iyi olur ama alternatif olarak bu sistemde var ve 3. alternatif sistem.Arkadaşlar monitör hariç 11.000TL'ye kasa topladım, Allah izin verirse alacağım. Sistem nasıl sizce?
Not: RAM 1 adet kalmış aynısından, başka yerden mi alayım yoksa aynısının 3200MHz'sinden mi 2 adet alayım?
Not 2: Evetü RGB hayranıyımü RGB'li istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.