Neredeyse her oyunda takılma var. Özellikle grafikleri iyi olan witcher 3, batman arkham knight, GTA V, Watch Dogs, BF4 gibi oyunlarda çok oluyor. Msi afterburner ile baktım derece 60 civarında ama Gpu kullanımı yükselip düşüyor yükselip düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Ayrıca GTA 5'te 22 FPS'ye kadar düşüyor bu kart ile normal mi?
Ha birde takılmalar tamamen gitmedi arada takılma oluyor yinede, youtube'da kartın testlerine bakıyorum watch dogs'ta 35 40 arası FPS alıyorlar bende 20 civarına kadar düşüyor bence benim PC sorunlu yazılımsal bir sorunu yok. PC'yi satmak baya uğraştıracak beni o yüzden ana kartı değiştirmeye karar verdim.
Ayrıca GTA 5'te 22 FPS'ye kadar düşüyor bu kart ile normal mi?
Ha birde takılmalar tamamen gitmedi arada takılma oluyor yinede, youtube'da kartın testlerine bakıyorum watch dogs'ta 35 40 arası FPS alıyorlar bende 20 civarına kadar düşüyor bence benim PC sorunlu yazılımsal bir sorunu yok. PC'yi satmak baya uğraştıracak beni o yüzden ana kartı değiştirmeye karar verdim.
Hayır normal değil tabi ki de acayip bir ultra yapmadığın sürece. Ultra yap ama feragat ettiğin özelliklerde olsun ayarlarda.
R9 280X>GTX960 . Sağlam karttır.
Senin 280X ile 40-45 FPS alman gerek ultrada Watch Dogs'ta...
Hayır normal değil tabi ki de acayip bir ultra yapmadığın sürece. Ultra yap ama feragat ettiğin özelliklerde olsun ayarlarda.
R9 280X>GTX960 . Sağlam karttır.
Senin 280X ile 40-45 FPS alman gerek ultrada Watch Dogs'ta...
MSAA felan kapalı biraz düşürsem de FPS yinede düşük oluyor, Ayrıca BF3 30 FPS hiç normal değil, GTA 5'te de 19 FPS'ye kadar düşüyor. Bana 8370E uyumlu ucuz bir ana kart önerir misin? Birde MSI 970a g46 8370E ile uyumlu ama neden böyle?