T
tonyjaa321
Ziyaretçi
- AMD FX 8370E işlemci.
- 8 GB ram.
- Windows 7.
- R9 280X kart.
- Msi 970a g46 ana kart.
Tamam yeniden başlatıp bir oyunu deneyin. Azalma hissedicek misiniz ?Hoş bulduk. Evet şimdi kapattım.
Maalesef hiç bir faydası olmadı.Tamam yeniden başlatıp bir oyunu deneyin. Azalma hissedicek misiniz ?
Harici HD derken?Aranıza girmiş gibi oluyorum ama. HDD bozuksa oyunu harici HD'ye veya flash'a yüklesek takılmaz mı ki?
Anladım ama yok ki bende.Harici harddiskler var ya. USB'den bağlanan 1-2 Terabaytlık diskler.
Olmadı yarın bir bilgisayarcıya gideceğim zaten.@Silinen üye Harddisk alamam diyorsun. Ama bir arkadaşına yahut bir komşundan isteyebilirsin. Hadi hiç olmadı bir bilgisyarcıya gidip ricada bulunabilirsin durum böyle diye. Başka bir HDD ile denersiniz bilgisayarcıda. Ama bir HDD bulursan işiniz çok kolaylaşır. Burda birçok kişi konuyu takip ediyor ve çözülmesini bekliyor. Başka bir harddisk ile denemende büyük fayda var. Ama bulamıyorum diyorsanda canın sağolsun. Bu arada konuyu bi süredir takip ediyorum. @Persistent ve birçok arkadaşımız yardım etmeye çalışıyor. Emekler inşallah boşa çıkmaz.
İndirme linki atar mısın?HDD'ye bir nuke mü atsak acaba ?
Senden bir Leatrix Latency Fix 3'ü indirmeni isticem. Daha çok online oyunlara faydası olan bir şey ama arkaplanda düzelttiği bir şeyler var bakalım ne olcak ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.