R9 280X sistemde oyunlarda takılma sorunu

• Konuyu başlatan tonyjaa321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 304
  • Görüntüleme 24.162
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

tonyjaa321

Ziyaretçi
  • AMD FX 8370E işlemci.
  • 8 GB ram.
  • Windows 7.
  • R9 280X kart.
  • Msi 970a g46 ana kart.
Neredeyse her oyunda takılma var. Özellikle grafikleri iyi olan witcher 3, batman arkham knight, GTA V, Watch Dogs, BF4 gibi oyunlarda çok oluyor. Msi afterburner ile baktım derece 60 civarında ama Gpu kullanımı yükselip düşüyor yükselip düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Aranıza girmiş gibi oluyorum ama. HDD bozuksa oyunu harici HD'ye veya flash'a yüklesek takılmaz mı ki?

@Silinen üye Harddisk alamam diyorsun. Ama bir arkadaşına yahut bir komşundan isteyebilirsin. Hadi hiç olmadı bir bilgisyarcıya gidip ricada bulunabilirsin durum böyle diye. Başka bir HDD ile denersiniz bilgisayarcıda. Ama bir HDD bulursan işiniz çok kolaylaşır. Burda birçok kişi konuyu takip ediyor ve çözülmesini bekliyor. Başka bir harddisk ile denemende büyük fayda var. Ama bulamıyorum diyorsanda canın sağolsun. Bu arada konuyu bi süredir takip ediyorum. @Persistent ve birçok arkadaşımız yardım etmeye çalışıyor. Emekler inşallah boşa çıkmaz.

@Silinen üye Harddisk alamam diyorsun. Ama bir arkadaşına yahut bir komşundan isteyebilirsin. Hadi hiç olmadı bir bilgisyarcıya gidip ricada bulunabilirsin durum böyle diye. Başka bir HDD ile denersiniz bilgisayarcıda. Ama bir HDD bulursan işiniz çok kolaylaşır. Burda birçok kişi konuyu takip ediyor ve çözülmesini bekliyor. Başka bir harddisk ile denemende büyük fayda var. Ama bulamıyorum diyorsanda canın sağolsun. Bu arada konuyu bi süredir takip ediyorum. @Persistent ve birçok arkadaşımız yardım etmeye çalışıyor. Emekler inşallah boşa çıkmaz.
Olmadı yarın bir bilgisayarcıya gideceğim zaten.

HDD'ye bir nuke mü atsak acaba ?

Senden bir Leatrix Latency Fix 3'ü indirmeni isticem. Daha çok online oyunlara faydası olan bir şey ama arkaplanda düzelttiği bir şeyler var bakalım ne olcak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tonyjaa321, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı