R9 280X sistemde oyunlarda takılma sorunu

• Konuyu başlatan tonyjaa321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 304
  • Görüntüleme 24.162
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

tonyjaa321

Ziyaretçi
  • AMD FX 8370E işlemci.
  • 8 GB ram.
  • Windows 7.
  • R9 280X kart.
  • Msi 970a g46 ana kart.
Neredeyse her oyunda takılma var. Özellikle grafikleri iyi olan witcher 3, batman arkham knight, GTA V, Watch Dogs, BF4 gibi oyunlarda çok oluyor. Msi afterburner ile baktım derece 60 civarında ama Gpu kullanımı yükselip düşüyor yükselip düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bir şey sorucam, düz beklerken mesela Watch Dogs'ta sadece adamı çıkar sokağa bekle. Ne klavye ne de mouse kullan. Fps düşücek mi düşünce donma olucak mı ?

Bir şey sorucam, düz beklerken mesela Watch Dogs'ta sadece adamı çıkar sokağa bekle. Ne klavye ne de mouse kullan. Fps düşücek mi düşünce donma olucak mı ?
FPS 30 - 33 arası değişiyor beklerken takılma yok ve oyunu ilk açar açmaz takılma beklerken oluyor 2 - 3 kez.

Harddisk sorunlu olduğunu düşünüyorum. Özellikle GTA 5'de oyunu ilk açtığınızda çok takılma oluyordur.

Bayram senin disk nasıl biraz detaylı anlat bakalım. Kaç parça ? Özelliklerini yazabilir misin ?
Bir de sadece bilgisayarıma girip oranın fotoğrafını yollar mısın ?

Neyse ben Ram'in yerini değiştireyim.

Buyur resimler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    30,5 KB · Görüntüleme: 178
  • fasdg.png
    fasdg.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 191
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tonyjaa321, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı