R9 380 FPS Problemi

Catalyst Control Center mi kaldı? :)
Bu şekilde yazıyor, ama dediğim gibi görev yöneticisi açılmadan darboğaz yaşıyorum açınca her şey normale dönüyor, sebebi nedir bunun?

İşlemciye yüklenen programları kapat. İyi bir programla virüs taraması yap. Eğer ayarları ve çözünürlüğü yükseltip bu dediklerimi yaparsan CPU kullanımı düşecektir.
Hangi programı önerirsiniz?

Bu arada bütün oyunlarda ayarlar ultra, ETS'de 400 ölçekleme GTA'da 4x MSAA.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    21 KB · Görüntüleme: 74
Dostum, önce dediklerimi yap. Anladık açınca düzeliyor. Resmini at görev yoneticisinin.
Açılınca yüzde otuz kulllanıyor gözüküyor sonra düşüyor yine kullanım, ayarların hepsi olabildiğince yüksek oyunlarda. VSR desteklenmiyor. Birazdan tarıyorum.

Dostum, önce dediklerimi yap. Anladık açınca düzeliyor. Resmini at görev yoneticisinin.

Kaspersky ile tarat.
Basit tarama ile denedim ve birkaç trojan çıktı, az önce denedim sanırım sorun çözüldü teşekkür ederim. Kendime güvenip antivirüs gerekmez dedim fakat altı ay dayandım ancak. Bu arada alakasız olacak ama profil yaşımı değiştirebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    95,1 KB · Görüntüleme: 109
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı