Radeon 20.1.4 çıktı

"Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord. "
Yani diyor ki biz sürücü yapmayı bilmiyoruz ya da bu ekran kartları adam olmuyor.

Kimsenin de sesi soluğu çıkmıyor ben ona yanıyorum. Gidelim protesto edelim bir şeyler yapalım arkadaş. Şu ekran kartı çıktı çıkalı adamakıllı tam işlevsel bir sürücü yayınlanmadı. Resmen milletle alay ediyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

wfwf.png

Her çıkan oyun için sürücü güncellemesi mi çıkar? Sürücü benim bildiğim donanımı optimize etmek için güncellenir. Bunlar her oyuna güncelleme getiriyorlar. O zaman ileride sürücü desteği kesildiğinde yeni çıkan oyunları oynamayacağız desenize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı