Rainbow 6 Siege operator önerisi

Her operetörün belirli işlevleri vardır.
Finkanın silahı hem az sekiyor hem de hasarıda gayet yeterli.
Özelliğinden bahsetmiyorum bile.

Yüksek ranklar da taktik daha önemli finka basıp rushlamak plat 3'e kadar çalışır zaten takım size uymaz ise hiçbir rank da işe yaramaz(bronz elo hero su önermeyiniz)

Jackal mı Hibana mı önerirsiniz? Diğerlerini eledim benim oynanış tarzıma pek uymuyor.

10k renown biriktirebildim, saldıran bir operatör almak istiyorum. Lion, Finka, Jackal, Hibana veya Capitao alabilirim, hangisini önerirsiniz?
Ben Lion düşünüyorum.
Merhaba tavsiyem Jackal veya Capitao olacaktır.
Finka karakteri çoğunlukla ranked maçlarda işe yaramaz. Oyunun başlarında açmanız gereksiz olur.
Hibana karakteri çok iyi olsa da ilk başladığınızda açmanızı önermem. Silahının tepmesi ve mermi sayısı yeni başlayan biri için zor olacaktır.
Lion karakterinin özelliği de ranked maçlarda çok işe yaramaz. Dediğim iki karakteri açtıktan sonra listenizde üçüncü açabileceğniz ir operatör.

Yüksek ranklar da taktik daha önemli finka basıp rushlamak plat 3'e kadar çalışır zaten takım size uymaz ise hiçbir rank da işe yaramaz(bronz elo hero su önermeyiniz)
Arkadaş yeni hocam.

Belli temel operetörleri açık olmayan bir arkadaşın platin 3 olması kısmen zor.

Arkadaş yeni hocam.

Belli temel operetörleri açık olmayan bir arkadaşın platin 3 olması kısmen zor.
Hocam 81 levelim, ranked girmedim daha yeni sayılırım. 10K'lık sadece bunlar kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı