Rampage, Gamepower ve Power Boost hakkında önyargılarınızı kırın!

Biraz daha para verip başka marka almak bence de mantıklı. Ama o biraz daha parayı veremeyenler ya da vermek istemeyenler var. O kişiler için bu önerilerin yapıldığını düşünüyorum.

Sırf ucuz diye bu "marka"ları tercih edenler olduğu gibi sırf "mimli" oldukları için hiçbir ürününe yüzünü çevirip bakmayanlar da var. Tam da başlıktaki gibi bazı önyargıları kırabilecek bir post. Teşekkürler.

Bu konuya beni etiketlemenizi beklerdim . Ben kullanmadan, gözlerimle görmeden asla önermem önermeyeceğim de.

bunlar dışında kalan ürünler yine alınmaz
Orası öyle zaten, tabii hemen çöp yargısını yapıştırmamak gerek.
alacağıma biraz daha fazla para veririm başka markayı alırım diye düşünüyorum.
Biraz daha fazla para vermek, sorun işte burada. Fury X ile ayarında olan kulaklıklar arasında uçurum kadar fiyat farkı var.

Zaten şüpheli davranıyorum, PSU konusunda iki firma bir takım şeyleri değiştirmiş olabilirler.
Hayal görüyorum sanırım...
Hayır hayal görmüyorsunuz, bu konuyu ben açtım.

Hayal görmediğimi biliyorum, öylesine yazdım. Bu markalara pek güven olmaz. Hele PSU'da.

Hata bende ya, böyle linç kültürü oluşmuş bir yerde böyle konular açıyorum. Paşalar hemen atmışlar kızgınları, kahkahaları. Önyargı için konu açıyorum ve kızgın yiyorum. Demek ki önyargıyı kıramamışız maalesef. Beni azıcık tanıyan biri bile benim bu firmaları önermediğimi bilir, sadece her ürünleri çöp değil demek istiyorum. Fanboy falan değilim, malum forumlardan gelen biri de değilim. Beni bilen bilir.

Ekipmanlar alınabilir ama bilgisayar bileşeni asla.
Şunu da ekleyim SGM-X7 3 yıl kullandım baya idare etmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…