Rampage, Gamepower ve Power Boost hakkında önyargılarınızı kırın!

550W PSU alıp 300W PSU çıkabilecek tek firma Everest.

Malzemesi aşırı kalitesiz ve joystick üreticisi ve uçuş yaparken bir anda kitlenebilen bir motoru var. Üç kere falan aldım sanırım bu Snopy lanetini.

Son olarak Rampage, söyleyecek bir şey yok ürünlerin şikayetleri gerçekten ortada.

Gamepower ve Powerboost üstteki markalar bin basar.

Bu markaların tek iyi ürünleri, yoksa tek iyi marka bastıkları ürün mü demeliydim?
Elinize sağlık, tabii hemen çöp damgası basmamak lazım.

Son düzenleme:
ETX Gold ile Forza Gold aynı platformu kullansalar da aralarında kapasitör farkı olduğunu duydum ancak ETX Gold`u birebir incelemediğim için kesin bir fikrim yok.

Edit: Bu bütçeden Ursa'yı çıkarıyorum zira soyulma sorunu var. ETX-750'yi de çıkarmam lazım zira iç yapısı değiştirilmiş yüksek ihtimal.

Bu PB PSU alınabilir, bu yine Sama Gold. Alınabilir. Ancak yine iç yapısının aynı olup olmadığını maalasef bilmiyoruz. @246941'dan gördüm, açıklık getirirse hoş olabilir.

James Donkey 710'u zamanında 120 liraya İncehesap'tan almıştım. Kulaklık o kadar rahat ki anlatamam ses kalitesi fena değil,7.1 çok iyi çalışmıyor ama oyunlarda iş görüyor kulaklığı sinirlendiğimde kaç kere büktüm, fırlattım hala düzgün çalışıyor bence 710'u 120TL gibi fiyatlara bulursanız alın.

Katılıyorum, 710'u rehberimde önermiştim zaten.

Tek alınabilir James Donkey ürünü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…