Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme

Dediklerini yaptım ama sanki sol taraftan fazla ses geliyor gibi geldi bana.
Bunun kaynağı birkaç şey olabilir. Çözüm için şu aşamaları kontrol et lütfen:
1)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
- Şu videonun 13 ila 50. saniye arasında mono test var. Yani kulaklıktaki sesler tam ortadan geliyor mu kontrol edebilirsin.

2) Eğer gelmiyorsa başka bir kulaklıkla ve/veya başka bir cihazda dene. Şayet başka kulaklık ve/veya cihazda da aynı sorunu yaşıyorsan, belki algı olarak soldan duymaya daha yatkınsındır. Yani örneğin ben öyleyim. Her ne olursa olsun soldan çok az daha fazla duyarım. Sağ tarafa çok az yatırırım o yüzden sesi.

3) Eğer bunların hiçbiri olmuyorsa, kulaklık veya kablosu bozulmuş olabilir. Henüz bir aydır kullanıyorum fakat geçen hafta yanlışlıkla kabloyu aniden gerdim. Odan sonra ses, soldan daha fazla gelmeye başladı. Kulaklığın kendi üstünden sesi kısıp tekrar açtığımda ve kabloyu çıkarıp taktığımda düzeldi. Belki böyle bir sorun da olmuş olabilir.

- Onun dışında en yukarıda yaptığımız işlemlerin(program yüklemek vs.), stereo duyumu etkilemekle alakalı hiçbir tarafı yok. Belki yukarıda anlattığım aşamaları tam olarak yerine getirememişsindir. Tekrar kontrol etmende fayda var.

Hocam bas ayarını nasıl yaptınız bende biraz sizin gibi hissettim paylaşır mısınız bizimle bende sizden deneyeyim.

Hocam elinize sağlık. Ses ayarları çok güzel olmuş. Stok sesin boğuk geldiğini fark ettim.

Merhaba efendim ben de bu aşamaları yaptım ve oyuna ya da Discord, Steam a girince işlemcimi zorluyor. Acaba equalizer apo da ilk yüklediğimde gelen Config dosyasında değil de yeni bir sekmede mi yapacaktım bu uygulamaları? Genshin Impact oynarken kasıyordu baktım işlemci kullanımı için Windows ses %50 almış. Steam'e gireyim dediğim anda bilgisayarım mavi ekran verdi.
Kulaklığın driveri vardı kaldırayım mı?

Kulaklığın driverini kapattıktan biraz sonra Windows ses ve diğer alttaki Windows işlemi işlemci kullanımı azalıyor.
Güncelleme: driveri sildim pek sıkıntı yok artık.

Son düzenleme:
Çözmenize sevindim. Zaten dediğim gibi, driver'ı çöp. Silmekle silmemek arasında hiçbir fark yok. Silince sorununuz ortadan kalktıysa, sıkıntı kalmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…