Rampage SN-RW1 Kullanıcı Yorumu

Aynı kulaklığın MSI markası basılmış olanını kullanıyorum şu aralar. Tatmin edici bir performansı var. Yazılım olarak Rampage'den biraz daha iyi sadece. Başka bir farkı yok.

MSI DS502

çok güzel inceleme olmuş elinize sağlık , markacılar hemen gelmiş bakıyorum . ne zaman forumda bir kulaklık araştırsam 2-3 markayı kullanan adamlar hemen kendi kullandığı markayı söyleyip onu alma şunu al , 200 fazla ver bunu al . ya kardeşim kullanmadığınız ürünler hakkında nasıl bu kadar rahat yorum yapıyorsunuz. 150 tl bütcem var diyen adama 400-500 tl lik kulaklık öneriyorsunuz. artık vazgeçin şu fanboyluktan . adam x marka kulaklığı soruyor eleman o kulaklığı hiç duymamış yok onu alma actris 3 al , yok 5 al hasbinallah.

Somic G941 ile aynı ürün. Somic G941 kullanıyorum memnunum fakat dediğin gibi kontolcüsü gereksiz ağır, aşağı salınca kafayı yoruyor.

PUBG oynamak için düşünüyorum bu kulaklığı . Ses kasma konusunda performansını nasıl değerlendirirsiniz ?

Markayı ilk defa duydum. Gamepower gibi bir markaya benziyor. Yanlışım varsa düzeltin.
Teknostore da satılıyor . Bunlar genelde ülkemizde olmayan markaları satıyorlar . Alışveriş yaptım sorun yaşamadım şimdiye kadar ama sormak istedim , internette bir inceleme videosu var İngilizce pek anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…