Rampage SN-RW1 Kullanıcı Yorumu

Forumun amacı sürekli konular açılıp cevap verilmesi.

O bütçede pek kaliteli denebilecek kulaklık yok 2. el bakılabilir.
Anladım yeni açılmış ya açmadım bende . SW RN1 düşünüyordum 2. El olarak , Tronsmart Glary 7.1 diye bir kulaklık var onu düşünüyordum bilginiz var mı bilmiyorum

Anladım yeni açılmış ya açmadım bende . SW RN1 düşünüyordum 2. El olarak , Tronsmart Glary 7.1 diye bir kulaklık var onu düşünüyordum bilginiz var mı bilmiyorum
RW1'in aynısı MSI DS502. İkisine de bakabilirsin 2. El olarak.
Arctis 3 eski versiyonu, HS50 gibi kulaklıklar bulunabilir 2. elden 200-250TL arası olarak.

Merhaba, 1 yıldan fazladır kullanıyorum snrw1 i. Ses kasma konusunda iphone kulaklığıyla bile çok rahat ses kasabiliyorum benim için çok problemli olmadı ama ses kalitesi için ortalama diyebilirim. Ne iyi ne kötü. Mikrofonu muazzam kaliteli. Burda kötü diyen arkadaşa muhtemelen bozuk ürün gelmiştir. İki arkadaş dc üzerinden aynı kulaklıkla konuşuyoruz resmen yanımda gibi o kadar kaliteli mikrofonu. Abartmıyorum bu arada fanboylukta yapmıyorum. Mikrofonu gerçekten çok güzel. Ergonomik olarak kafanız veya kulaklarınız büyükse ilk bir kaç saat sonrasında rahatsız etmeye başlıyor haberiniz olsun. Bunların yanında fiyatına göre gerçekten çok güzel bir ürün.

Bilgilendirme için teşekkür ederim . Ses kasma konusunda iPhone kulaklığından farklı olmasını istiyorum , şuan iPhone kulaklığı ile oynuyorum

Konu hortlatılmış madem ben de yorumumu yazayım arkadaşlar.
Ben 2 adet kulaklığa sahibim. 1.si başlıkta yazdığı gibi Rampage SN-RW1 ve Asus Strix ROG 7.1 DSP Surround.
Asus kulaklığa verdiğim parayla 3 adet Rampage kulaklık alınıyor bunu başta belirteyim.
Gelin görün ki Asus kutuda duruyor kullanmıyorum. Yan yana bile gelemezler kesinlikle Rampage daha iyi.
Asus kulaklığın bir üstünlüğü microfonu daha iyi başka bir artısı yok. Bunu da discordda ki arkadaşlar söyledi.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Cevaplar için teşekkür ederim , Önceliğim iPhone kulaklığından daha iyi ses kasacağım bir kulaklık olması , Medusa’nın ses kasma performansı nasıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…