Hocam, DC üzerinden attı. Ben de üzerine tıklamadım. Bir şey olmaz, değil mi?
Hayır.
Hocam telefonu kendi ayarlar üzerinden sıfırladım bilgisayarı da yine Windows ayarları üzerinden sıfırlıyorum bir şey olmaz değil mi böyle yapılmalı aynı zamanda RAT Windows'un içine mi giriyor?
Olmaz hocam fazla panik etmişsiniz formata gerek yokmuş aslında.
Olmaz hocam fazla panik etmişsiniz formata gerek yokmuş aslında.
Hocam çocuk RAT attım diyor kredi kartıma ulaşabilir nasıl kork miyim?
Peki doğru mu sıfırlamış yani gerçekten RAT varsa böyle yapınca silinir mi ve RAT Windows'a mı giriyor.
Hocam peki diyelim ki RAT attı ve RAT vardı dediğim gibi ayarlardan sıfırlayınca RAT gider mi ve RAT Windows'a mı girer?
Hocam sizi korkutmak için yapıyor. Öyle bir şey yapmasının imkansız olduğunu tekrar belirteyim ve çocuk 16 yaşındadır maksimum.
Hocam sizi korkutmak için yapıyor. Öyle bir şey yapmasının imkansız olduğunu tekrar belirteyim ve çocuk 16 yaşındadır maksimum.
Evet. RAT genelde formatla silinir. Eğer fbı'a falan bulaşmadıysanız. Android için de RAT var fakat çok fazla değil. Oyun önemli değilse Linux kurup rahat edebilirsiniz![]()
Evet. RAT genelde formatla silinir. Eğer fbı'a falan bulaşmadıysanız. Android için de RAT var fakat çok fazla değil. Oyun önemli değilse Linux kurup rahat edebilirsiniz
RAT Android'e de girer. Sıfırlanınca gider büyük ihtimalle ama temiz kurulum öneririm cihazınızı ve içinizi rahatlatmış olursunuz.
Peki benim yaptığım formayla silinir mi? Ve herkes MP 4 dosyasını açma demiş ben açmadım DC'den gönderdi fakat üstüne tıklamadım bir şey olmaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.