Razer Barracuda X (2022) aldıktan sonra yapılması gerekenler

Tamamdır onu deniyorum hemen. PC olayını ise yarın farklı bir pc'de deneyeceğim. Ama şunu da diyeyim bluetooth ile pc ye bağlayınca da ses aynı çok az geliyor.

Tamamdır onu deniyorum hemen. PC olayını ise yarın farklı bir PC'de deneyeceğim. Ama şunu da diyeyim Bluetooth ile PC'ye bağlayınca da ses aynı çok az geliyor.

Hocam o zaman benim tahminim bilgisayardaki şu ASUS bilmemne programı sesini ayarlıyor o programı kaldırma veya devre dışı bırakma şansınız var mı?

Bu adımları takip edin bir de.

şuan denedim android telefona taktım dongle ı gayet iyiydi. Bu arada pc ye bluetooth ile bağlayınca da ses çok kötü geliyor.

Bunları dener misiniz bunlarda çözüm değilse bilgisayardaki bir program Barracuda'nın ses ayarıyla oynuyor tahminim ASUS'un şeyi yüzünden.

AI noise şeyinden olabilir.

Bunları dener misiniz bunlarda çözüm değilse bilgisayardaki bir program Barracuda'nın ses ayarıyla oynuyor tahminim ASUS'un şeyi yüzünden.
denedim aynı zaten sizinkiler gibiydi

şuan asusun cihazlarını kapatmaya çalışıyorum.

AI noise şeyinden olabilir.

hepsini kapattım değişen bir şey olmadı

Ama bozsa AUX ile bağladığımda da bozmaz mıydı?

O da mantıklı o zaman şöyle bir şey diyeyim bu da son diyeceğim şey başka aklıma bir şey gelmiyor siz şu an galiba dongle ı direk takıyorsunuz USB uzatma aparatı ile kullanmıyorsunuz bir onunla kullanıp deneseniz o da değilse bendeki çözümler bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…