O da mantıklı o zaman şöyle bir şey diyeyim bu da son diyeceğim şey başka aklıma bir şey gelmiyor siz şu an galiba dongle ı direk takıyorsunuz USB uzatma aparatı ile kullanmıyorsunuz bir onunla kullanıp deneseniz o da değilse bendeki çözümler bitti.
o zaman çözüm bitti hocam onu da denemiştim. yarın her şey belli olacak eğer diğer pcde de aynısını yaparsa iade edecem yapmazsa daha da kötü pc de sıkıntı var
O zaman çözüm bitti hocam onu da denemiştim. Yarın her şey belli olacak eğer diğer PC'de de aynısını yaparsa iade edeceğim yapmazsa daha da kötü PC de sıkıntı var.
Hocam bende de ara sıra sesi kısık oluyor kulaklığın, klavyede fn+ses açma/kapama kısmından sesi 1 tık kısıp geri yükseltin. Düzelmesi lazım. Benimki böyle düzeliyor.
Ses aygıtlarından bilgisayarın kendi hoparlörü (Realtek) diye geçiyor bende, onu seçip onun da sesini fulleyin. Sonra kulaklığa geçip yukarıda dediğim şeyi deneyin.
Hocam bende de ara sıra sesi kısık oluyor kulaklığın, klavyede fn+ses açma/kapama kısmından sesi 1 tık kısıp geri yükseltin. Düzelmesi lazım. Benimki böyle düzeliyor.
Ses aygıtlarından bilgisayarın kendi hoparlörü (Realtek) diye geçiyor bende, onu seçip onun da sesini fulleyin. Sonra kulaklığa geçip yukarıda dediğim şeyi deneyin.
Merhaba bende yeni aldım da kullanmayı bıraktıgım zaman power dügmesinden kapatmam gerekiyo mu kulaklıgı yoksa kendi kendine kapanıyor mu bunu merak ettim
Merhaba bende yeni aldım da kullanmayı bıraktıgım zaman power dügmesinden kapatmam gerekiyo mu kulaklıgı yoksa kendi kendine kapanıyor mu bunu merak ettim
aynı kulaklığı ben de aldım ama thx yazılımını pc de güzelce kullanıyorum ses mükemmel ama telefona geçince ses çok kötü oluyor bunu nasıl kalıcı yapabilirim