Razer BlackShark v2X alınır mı?

Bütçe
900 TL
Laptop kullanıyorum. 🥲

Anlıyorum, kulaklığın içinden çıkan ayırıştırıcı aparat ile ses kartınıza mic ve kulaklık olarak ayrı bir şekilde bağladığınızdan emin olun hocam, daha sonrasında ses sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Ayrıca ne zamandır bu şekilde kullanıyorsunuz kulaklığınızı?
 
Anlıyorum, kulaklığın içinden çıkan ayırıştırıcı aparat ile ses kartınıza mic ve kulaklık olarak ayrı bir şekilde bağladığınızdan emin olun hocam, daha sonrasında ses sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Ayrıca ne zamandır bu şekilde kullanıyorsunuz kulaklığınızı?
Ön kısımda sağ alttaki tek giriş ile mikrofon çalışmıyor. Arkada Main Out kısmındaki girişleri kullandığımda da çalışmıyor fakat dönüştürücülerin biri bozuk galiba soldan geliyor ses bu şekilde bağlayınca.
 

Dosya Ekleri

  • fxv1ndu581a21.jpg
    fxv1ndu581a21.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 16
  • indir.jpeg
    indir.jpeg
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Sabırsızlıkla beklemekteyim :D
HyperX Cloud II ve V2X arasında kalmış olanlar bu videoya bakabilir benim videomdur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
@xtrhal hocam deneyimlerinizi paylaşma şansınız var mı acaba?

@cumali_032 hocam yorumlarınız nelerdir? Kulaklığı deneyimleme şansınız oldu mu :)

Tabii ki anlatırım. Öncelikle.
3.5mm jack girişine sahip olmasına rağmen kutunun içinden çıkan kod sayesinde 7.1 çevresel sesi aktif edebilirsiniz bu sayede oyunlarda karşı tarafın tam olarak nereden geldiğini anlayabilirsiniz, açmak zorunda değilsiniz iki türlüde çok güzel ama bir eleştirim olacak, 7.1 çevresel sesi açtığınız zaman yan etki okarak bağımlılık yapabiliyor haberiniz olsun. Kulak hizasını ayarlamak için konulan tellerde hiç sıkmıyor ve gayet sağlam (tel dediğime bakmayın normal bir tele göre gayet kalın), kulak pedleride kenarlarında deri ama içinde terletmeyen bir kumaş bulunuyor ve gerçekten rahat. Kulaklık ayrıca çok hafif bu sayede kafanızı yormuyor/ağrıtmıyor, mikrofonda gayet stabil ve gayet güzel çalışıyor. Tasarım yönündeki tek şikayetim logo yan tarafta fazla ışık olmadığı zaman fazla görünmüyor ama yukarıdaki kafa bandına bir Razer yazısı olması hoşuma gitti. Malzeme kaliteside gayet güzel özellikle kafa bandı ve pedlerdeki malzeme kalitesi çok güzel, sert plastiği sadece kulaklığın sağ ve sol tarafındaki dış kaplamada ve demirlerin birleştiği yeri sağlamlaştırmak için kullanılmış ayrıca tasarımı olumlu yönde etkilemiş. Kutu içeriğide çok zengin, klasik stickerlardan tutun taşıma çantasına kadar koymuş adamlar ve gerçekten çok hoş (bana ve kardeşime Razer Gold hediyeside geldi)
Eğer başka sorunuz olursa yanıtlayabilirim. :)

HyperX Cloud 2 arasından kaldım ya ;/

V2 X ile karşılaştırma gelmeli. V2 X mi alsam?

Kesinlikle V2 X alın, hem daha yeni bir model. Edit: 1400TL'lik bir kulaklık ile 900TL'lik bir kulaklığı karşılaştımrak bence doğru değil.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı