@kino bana komik gelen kısım korsan gruplarının para aldığını iddia etmeleri. Şirketler o gruplarla iletişime geçip para gönderebiliyor olsalar o grupların hepsini polise verip yakalatmışlardı şimdiye.
Evet arkadaşlar RDR 2'de çökme sorunu yaşayanlar için oyunun kıran ekip crackfix yayınlayarak sorunu çözmüştür bilginize.
Ayrıca Crysis Remastered için de çökme sorunu yaşayanlar için de CPY crackfix yayınlayarak sorunu ortadan kaldırmıştır.
Kırılmasına üzüldüm. Yapımı için ülke bazında yüksek fiyatlar harcanan bir oyunu insanlar para ödemeden oynayacak. Benim için değişen bir şey yok tabii ki. Ben gene parasını verip alacağım orijinalini. Çok mu param var? Hayır ama emeğe saygım var. Üzülmemin sebebi de benim para verip diğerlerini vermemesi değil. Üzüldüğüm şey oyuna verilen emeğin beleşçiler tarafından hibe edilecek olması.
Bu oyunu çok oynamak istiyorum ama hem 200TL veremem hem korsan indirip bilgisayarıma 9999 tane virüs sokamam. Kısacası ben bu oyunu herhalde uzun süre oynayamam
İyi ki kırıldı 300 lira verip alacağım bir oyunda TR dil seçeneği yoksa verdiğim paranın bir önemi de yok demektir. İşin komik tarafı TR çıkarmıyorlar çıkaranlara da engel oluyorlar. Rockstar'ın türklere karşı bir kini olduğunu düşünüyorum ve hiçbir oyununu satın almıyorum almayacağım da.
@kino bana komik gelen kısım korsan gruplarının para aldığını iddia etmeleri. Şirketler o gruplarla iletişime geçip para gönderebiliyor olsalar o grupların hepsini polise verip yakalatmışlardı şimdiye.
Alakasız. Yaptıkları şey yasal olarak suç teşkil etmiyor aslında,ondan birşey yapmak için uğraşmıyorlar, çünkü etik dışıda olsa adamın kendi yazılımı crack, bizle paylaşıyor,aldığın bir kitabı bana okumak için verdiğini düşün, bende ücretsiz okumuş oluyorum o kitabı,ama parayla satarlarsa uçururlar o ayrı..Burda Nintendo switch güzel örnek,son sürüm için çip çıkardılar,parayla satmaya çalışınca anında enselediler,ama düşük versiyon, yazılım ile hala cracklanıyor ona müdahale yok..