Hemen hemen 1 yıl sonra RDR 2 empress tarafından kırıldı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat Sosyalden banlanma rahberine benziyor o sankiTorrent'tan RDR2 nasıl indirilir diye rehber hazırlayım mı sizlere? XD.
Düştü bile.1-2 gün max.
Narahat olmuyun banlanmırsız bunun üçün. Bəli Azərbaycanlıyam Ağdamlı özüdə Saybalı kəndindənSizin Azərbaycanlı olduğunuzu bilmirdim(Umarım bu dilde yazdığım için banlanmam
)
Ben 170 saat oynadım ilk bitirişimde. İkincisini oynuyorum şimdi, daha yarısına bile gelmedim, 134 saat oynamışım.Tam 100 saat değil aslında.
Açık dünyada ne kadar dolaştığınıza bağlı olarak değişiyor.
Hiç dolaşmazsanız düşer, dolaşırsanız artar.
HəmVətənimi sosyalde gördüyüm üçün xoşbəxtəmNarahat olmuyun banlanmırsız bunun üçün. Bəli Azərbaycanlıyam Ağdamlı özüdə Saybalı kəndindən.
Doğru bir yorum, ben de zar zor geçenlerde 1650 Ti laptop aldım 8900 TL verip. Vallahi içim acıdı. 1660 Ti bile alamadık o kadar para verip. Şimdilik 2-3 yıl yeter gibi. O kadar kötü yanı piyasa. Dolar da bugün tekrar çıkışa geçti 8 olacak.
Narahat olma qaqam. Nə vaxt kömək lazım olsa etiketliyərsən.HəmVətənimi sosyalde gördüyüm üçün xoşbəxtəmSanki Türkiyədə tək galmış kimiydim
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.