RDR 2 vs Cyberpunk 2077

RDR2 al grafik olarak oynanış olarak hikaye olarak Cyberbug 2077'den çok üstün.
1650 Ti'le o grafiksel farkı görmene şaşırdım🙂 Ben 2070'le çok rahat Cyberpunk üstünlüğünü gördüm grafiksel olarak, bu çok doğal zaten. Oynanış olarak Cyberpunk gördüğüm en özgür oyun. Oynanış olarak hayatımda gördüğüm en iyi RPG'lerden. Çoğu bölüm tasarımı her türlü oynayış tipini destekliyor, karakterini istediğin gibi modifiye edebildiğin için istediğin gibi ilerleyebiliyorsun. Hikaye tamamen kişisel oluyor. RDR2 hikayesi de karakterleri de beni kendine bağlayamadı.

Ben RDR 2'yi daha çok sevdiğim için onu alırdım, zevk meselesi. Oyunlarda at sürmeyi, gerçekçiliği, vahşi batı temasını seviyorsanız RDR 2 daha iyi bir seçim olur, online da girebilirsiniz hem.

1650 Ti'le o grafiksel farkı görmene şaşırdım🙂 Ben 2070'le çok rahat Cyberpunk üstünlüğünü gördüm grafiksel olarak, bu çok doğal zaten. Oynanış olarak Cyberpunk gördüğüm en özgür oyun. Oynanış olarak hayatımda gördüğüm en iyi RPG'lerden. Çoğu bölüm tasarımı her türlü oynayış tipini destekliyor, karakterini istediğin gibi modifiye edebildiğin için istediğin gibi ilerleyebiliyorsun. Hikaye tamamen kişisel oluyor. RDR2 hikayesi de karakterleri de beni kendine bağlayamadı.
Oynanış olarak hayatımda gördüğüm en iyi RPG'lerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı