Keşke random atmak serbest olsa. 1 sayfa random atabilirdim.Hocam cyberbug almayın RDR2 alın babalar gibi oynayın.
Keşke random atmak serbest olsa. 1 sayfa random atabilirdim.Hocam cyberbug almayın RDR2 alın babalar gibi oynayın.
Sürprizbozan içine at?Keşke random atmak serbest olsa. 1 sayfa random atabilirdim.
1650 Ti'le o grafiksel farkı görmene şaşırdımRDR2 al grafik olarak oynanış olarak hikaye olarak Cyberbug 2077'den çok üstün.
Yaptım. Ceza aldım, daha da yapmam.Sürprizbozan içine at?
Oynanış olarak hayatımda gördüğüm en iyi RPG'lerden.1650 Ti'le o grafiksel farkı görmene şaşırdımBen 2070'le çok rahat Cyberpunk üstünlüğünü gördüm grafiksel olarak, bu çok doğal zaten. Oynanış olarak Cyberpunk gördüğüm en özgür oyun. Oynanış olarak hayatımda gördüğüm en iyi RPG'lerden. Çoğu bölüm tasarımı her türlü oynayış tipini destekliyor, karakterini istediğin gibi modifiye edebildiğin için istediğin gibi ilerleyebiliyorsun. Hikaye tamamen kişisel oluyor. RDR2 hikayesi de karakterleri de beni kendine bağlayamadı.
"Oynanış olarak hayatımda gördüğüm en iyi RPG'lerden."Oynanış olarak hayatımda gördüğüm en iyi RPG'lerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.