RDR 2 vs Cyberpunk 2077

Ben Cyberpunk 2077'yi tercih ederdim ki ettim de. Sebebi ise FPS türünün bana daha çok hitap etmesi ve de RDR 2'nin temasının hoşuma gitmemesi. Temasını seviyorsan oyunu da seversin. Cyberpunk'ın atmosferi, mekanları, karakterleri bana daha bir tanıdık geliyor, daha çok hoşuma gidiyor.

Edit: Oyunu dün satın aldım ve şu ana kadar 5,5 saat oynamış halimle şunu söyleyebilirim. Oyun muazzam! Oyun bitti diye düşünürken bir baktım oyun yeni başlıyormuş.

Zevk meselesi bence mesela ben RDR 2'nin dünyasına katlanamıyorum ancak Cyberpunk 2077'de ise yaşamak isterdim. Benim tercihim cp 2077 olurdu yani.

RDR 2 çok daha detaylı ve güzele benziyor ama Cyberpunk'un atmosferi daha hoş geldi.
 
RDR 2 teknik anlamda bir baş yapıt, görsellikte zirve yapmış bir oyun lakin tema anlamında geçmiş zamanları ve kovboy temasını işlediğinden ötürü bu temayı sevmiyorsanız oyuna katlanamayabilirsiniz. CP77 teknik anlamda RDR2´nin çok gerisinde olmasına kötü bir oyun değil, eğer temasını seviyorsanız oynayabileceğiniz bir oyun. Tamamen kendi zevkinize göre karar verin. Kişisel tercihim RDR2´den yana olurdu ikisinden birini seçmem gerekirse.
 

Geri
Yukarı