RDR 2 vs GoW Ragnarok

RDR kötüleyenin kendisine saygısı yoktur. Bir babadır bizim için.

😀 Hocam bende RDR 2'yi 12 kez falan bitirdim 700 saatim vardı en sonunda sildim ve yeni oyunlara şans vermeye karar verdim.

Hocam bayağı fazlaymış sizinki benim de 180 saatim var hala sıkılmadım arada sırada girip serbest takılıyorum. Tabii ilk oyuna crack oyunla başlamıştım o oyunda kaç saat olduğunu bilmiyorum sonradan hakkını vereyim dedim satın aldım tek kötü yanı Online çok kötü hep hileler var.

Hocam bayağı fazlaymış sizinki benim de 180 saatim var hala sıkılmadım arada sırada girip serbest takılıyorum.

İnsan bir süreden sonra sıkılıyor oyunun suyunu çıkarttım artık diyaloglarına kadar ezberledim bir süreden sonra artık bilgisayar bile kabul etmedi oyunu 🙂 istesem belirli modlarla 50-100 saat daha oynardım ama bıkkınlık geldi.

1743859517748.png

RDR2 candır.

Ragnarok'ta çok iyi ama RDR2 farklı bir seviye bence.

İnsan bir süreden sonra sıkılıyor oyunun suyunu çıkarttım artık diyaloglarına kadar ezberledim bir süreden sonra artık bilgisayar bile kabul etmedi oyunu 🙂

Bende ilk başladığım zamana geri dönmek istiyorum maalesef ki spoiler yiyerek başladım oyuna ama ona rağmen hiç sıkılmamıştım.

İnsan bir süreden sonra sıkılıyor oyunun suyunu çıkarttım artık diyaloglarına kadar ezberledim bir süreden sonra artık bilgisayar bile kabul etmedi oyunu 🙂 istesem belirli modlarla 50-100 saat daha oynardım ama bıkkınlık geldi.

RDR 1'i oynadınız mı?

Bende ilk başladığım zamana geri dönmek istiyorum maalesef ki spoiler yiyerek başladım oyuna ama ona rağmen hiç sıkılmamıştım.

Ben de sonunu az çok biliyordum ama nasıl olacağını ve ne zaman olacağını bilmediğim için çok rahat bir şekilde eğlene eğlene oynadım ve ilk bitirişimde orta ayarlarda 45 FPS bitirmiştim ona rağmen acayip zevk almıştım.

RDR 1'i oynadınız mı?

Evet onu da bitirdim geçen ay.

Ben de sonunu az çok biliyordum ama nasıl olacağını ve ne zaman olacağını bilmediğim için çok rahat bir şekilde eğlene eğlene oynadım ve ilk bitirişimde orta ayarlarda 45 FPS bitirmiştim ona rağmen acayip zevk almıştım.

Evet onu da bitirdim geçen ay.

RDR 1 de sarmıştı beni güzeldi o da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı