RDR2 ilk deneyim

463895

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İstanbul
Arkadaşlar daha ilk ve sıkıcı yerlerdeyim, ona rağmen oyun çok güzel ve sarıyor.
Hiç sıkılmadım. Normalde hikayeli oyun sevmem ama değişiklik olsun diye RDR2 aldım ve kuruşuna kadar hak ediyor bence.
Çok güzel gözüküyor oyun ve sürükleyici. İndirimde 150'ye almadıysanız alın derim.
Isınırken bir fotoğraf :)

1639221246014.jpeg

1639221258580.jpeg

Arkadaşlar daha ilk ve sıkıcı yerlerdeyim, ona rağmen oyun çok güzel ve sarıyor.
Hiç sıkılmadım. Normalde hikayeli oyun sevmem ama değişiklik olsun diye RDR2 aldım ve kuruşuna kadar hak ediyor bence.
Çok güzel gözüküyor oyun ve sürükleyici. İndirimde 150'ye almadıysanız alın derim.
150 tl değil online alsınlar bence. Hikayesi pek de iyi değil. Yapacak şey az Online da asıl açık dünya sı ortaya çıkıyor. Arthur Morgan adamdır.

Hocam ilk 3 bölüm size genel olarak karakterleri tanıtıyor. Asıl olay 4'den sonra.

Hangi ayarları kullanıyorsunuz grafikler çok güzel gözüktü gözüme.

150 tl değil online alsınlar bence. Hikayesi pek de iyi değil. Yapacak şey az Online da asıl açık dünya sı ortaya çıkıyor. Arthur Morgan adamdır.
Online'ı hakkında bir yorumum yok, 40TL idi sanırım önceden de şu an 140TL. Verilir mi bilmem..
Hocam ilk 3 bölüm size genel olarak karakterleri tanıtıyor. Asıl olay 4'den sonra.
Evet, arkadaşlarım da öyle söyledi. Başlarda olmama rağmen hala süper gözüküyor.
RDR 2 oyun gibi oyundur, gerek grafikleri gerek hikayesi ve atmosferi. It's a masterpiece!
Çok iyi oyun.
Hangi ayarları kullanıyorsunuz grafikler çok güzel gözüktü gözüme.
Normal oyun direk açıldığı gibi oyuna girdim, ellemedim. Fotoğraf düzenleyici ile birkaç efekt yaptım.
İsterseniz paylaşırım.

Gülen beyefendiler ya da hanımefendiler single da ne yapabiliyorsunuz? Para kazanmak bile yok. Oyun sadece size heistlerle büyük miktarda para veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı