O düşüş olduğunda arka planda FPS sayacı gibi uygulamalarla kontrol et bakalım, o an kaç FPS veriyor bakalım. Direk olmasa da fikir verir en azından. Oyun oynarken olsa anlarım, lakin telefonu yormadan böyle düşüşler hissettirmesi normal değil gibi geldi sanki.
Kamereda eski telefonundan iyi olduktan sonra göz ardı edibilir gibime geliyor, sonuçta kamera odaklı bir telefon değil bunlar. Ortalama veya ortalamanın biraz üstünde performans verse yeterli aslında bu konuda.
GT2'yi yakından görmek istedim ama hiçbir mağazada bulamadım bende, ezberede yüklenmek istemedim.
A54 bu ara radarımda. SoT değeri 10 saat civarıymış, bu konuda beğenimi aldı. Ekranını sevdim, hatta S21FE ile Yan yana tuttuğumda garip bir şekilde daha güzel gözüktü. Çekilen fotoları da daha aydınlık göstermeside garip bir sempati uyandırdı. Yine Android 17'ye kadarki destekte bende artı aldı. Beğenmediğim 2 durumu ise, birincisi oyun performansı düşük. Pek oyun oynayan birisi değilim ama oynamak istesem de ortalama götürür ve her sene geri gidecektir. PUBG'de 30 FPS veriyormuş mesela HD'de. HDR bile açılmıyor.

ikincisi ekranın kenarındaki çerçeve çok yukarı çıkık duruyor, öyleki ekran içeri batmış gibi bir his uyandırıyor. Bu özelliğini sevmedim ne yalan söyleyim. Lakin bunlar hariç bana bayağı uyuyor. Sene sonuna kadar zaman tanıdım bakalım, o zamana kadar yeni bir şeyler gelir mi falan bekleyeceğim. Belki S23 FE farklı bir işlemci ile gelirde dengeli bir telefon olarak onu alır geçeriz. Realme GT2 yakın arkadaşlara sorduğumda adından dolayı bir antipati aldık nedense. Millet Samsung, iPhone dışında telefonlara pek sıcak bakmıyorlar. Bizimkilerde alan alırsın, garantiden sonra bozulur falan elinde kalır diye alma diyor...