Yasaklamislardir çalışanlara. Şikayetler vardır bir sürü neden var.@599108 sattığını bende biliyorum mini market gibi yerlerden rahatça alabiliyorum. Benim sorduğum şey neden MİGROS gibi yerler satmıyor?
Yasaklamislardir çalışanlara. Şikayetler vardır bir sürü neden var.@599108 sattığını bende biliyorum mini market gibi yerlerden rahatça alabiliyorum. Benim sorduğum şey neden MİGROS gibi yerler satmıyor?
Hayır internerr baktığımızda böyle bir yasa gerçekten de var. Üstelik Redbull kutusunun arkasında bile 18 yaşının altındaki genç çocuklara önerilmez gibi bir şey yazıyor.18 yaşından küçüklere satılamayacak ürünlerin üzerinde bu tür bir ibare bulunur. Red Bull için böyle bir kısıtlama yok. Yanlış bilgi vermiş her kimse bunu söyleyen.
Önerilmez yazıyor, satılamaz yazmıyor.Hayır internerr baktığımızda böyle bir yasa gerçekten de var. Üstelik Redbull kutusunun arkasında bile 18 yaşının altındaki genç çocuklara önerilmez gibi bir şey yazıyor.
Cidden.Instagram'da story atip "sarhos oldum" paylasimlari azalmasi icin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.