Bazı oyunlarda, ortam koşulları tam olarak detaya alınmıyor. Fakat RDR2'de öyle değil. Witcher 3 fanları gelmeden şunu söyleyeyim. Atınızı yordukça damarları belirginleşiyor. Gerçekten tahmin bile edemeyeceğim muhteşem detaylar var.
Bazı oyunlarda, ortam koşulları tam olarak detaya alınmıyor. Fakat RDR2'de öyle değil. Witcher 3 fanları gelmeden şunu söyleyeyim. Atınızı yordukça damarları belirginleşiyor. Gerçekten tahmin bile edemeyeceğim muhteşem detaylar var.
Bu düşünce senin düşüncedir hoş görürüm, ben şahsen her oyunu oynamışımdır o yüzden hiç bir oyuna iyi veya kötü demem, senaryosu iyi ise benim için iyidir, kötü ise bir şey farketmeden gıkımı çıkarmadan bitiririm.Bazı oyunlarda, ortam koşulları tam olarak detaya alınmıyor. Fakat RDR2'de öyle değil. Witcher 3 fanları gelmeden şunu söyleyeyim. Atınızı yordukça damarları belirginleşiyor. Gerçekten tahmin bile edemeyeceğim muhteşem detaylar var.
RDR 2 herkese hitap etmez anlayabiliyorum, ama gelip de Cyberpunk, W3, AC daha gerçekçi diyemezsin abi yani Allah çarpar adamı ya.
Allah aşkına bu yazdığım oyunlar nasıl RDR 2'den daha gerçekçi olabilir? Öznel bir düşünce değil ki bu teknik açıdan RDR 2 daha iyi bu net bir şey. Oyunda ragdoll fiziği yok sen gelip Witcher 3 daha gerçekçi dersen bir taraflarıyla güler insanlar."En iyi oyun" herkese göre nasıl değişebiliyorsa "En gerçekçi oyun" da insandan insana farklılık gösterebilir. Bu arada W3 fanı olmama rağmen bende oyunu "En gerçekçi oyun" olarak tanımlamıyorum.
Allah aşkına bu yazdığım oyunlar nasıl RDR 2'den daha gerçekçi olabilir? Öznel bir düşünce değil ki bu teknik açıdan RDR 2 daha iyi bu net bir şey. Oyunda ragdoll fiziği yok sen gelip Witcher 3 daha gerçekçi dersen bir taraflarıyla güler insanlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.