Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Switch gibi bir tarih önceden kalma donanıma sahip el konsoluna RDR2 çıkarırsan olacağı bu😃

Dediğim gibi Xbox zararlı çıkar. GTA çıkana kadar o konsol tarih olur zaten. Bu oyun o kadar çok bekleniyor ki sadece PS ve PC'ye çıkarsa bu sebepten Xbox kullanıcıları isyan çıkarır.
Switch kendi oyunlarını satıp iyi para kazanıyor diğer oyunlarda gözü yok. Yetiyor adamlara ilginç bir şekilde o tarih öncesi donanım.

GTA markası Xbox'dan daha büyük dostum. Paşa paşa izin verecekler sadece Series X'e çıkmasına. Xbox daha zararlı çıkar.

Xbox Microsoft'un ta kendisi.

1697058720981.png

1697058731952.png

Billion milyar demek Microsoft ise trilyon, gerisini siz düşünün.

Switch kendi oyunlarını satıp iyi para kazanıyor diğer oyunlarda gözü yok. Yetiyor adamlara ilginç bir şekilde o tarih öncesi donanım.

Tek merakım Zelda adam gibi bir donanımla ne yapacak? Harbiden oyunun potansiyelini yiyorlar.

Xbox Microsoft'un ta kendisi.

Eki Görüntüle 1974458

Eki Görüntüle 1974459

Billion milyar demek Microsoft ise trilyon, gerisini siz düşünün.

Biliyorum dostum. Bunu herkes biliyor GTA 6 Xbox'a çıkmazsa Xbox büyük bir kayıp yaşar. Tabii adamların parası çok pek koymaz😀 kullanıcılar isyan eder sorun bu.

Hocam vallahi Xbox Series S çıkmayabilir çünkü gerçekten oyunun grafiklerini Xbox Series S için uyarlamak çok zor olur. Zaten diğer firmalar da bunu yapmak için aşırı şekilde zorlanıyor ya Xbox tarafına çıkmaz ki bu Xbox için çok büyük bir kayıp olur Rockstar için de artık ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama çok zor oraya optimize etmeleri.

Ben çıkacak diye okudum bir yerde ama sadece PS 5 Xbox series x/s e gelecekmiş başka hiçbir konsola gelmeyecek PS 4 Xbox One falan gelmeyecekmiş.

Xbox series x/s gelmemesi abes olur çıkan en son iki konsol Xbox cephesinde, insanlar kıyameti koparır çıkmaz ise tahminimce.

Baldur's Gate 3'ü çıkartmadı konsollara Microsoft sırf Series S için optimizasyonu gecikti diye. Microsoft böyle bir şeye göz yummaz, o riski almaz. Garanti verdiler yeni nesil oyunları açacak diye.

Aynen açacak nerede okudum inanın hatırlamıyorum bulsam atarım, ama şunu da okudum PS 4 Xbox One serisine yüzde bir milyon gelmeyecek bekleyen varsa boşa beklemesin.

Muhtemelen gelmez, Payday 3 bile sadece yeni nesil konsollara çıkış yaptı.
Tek korkum RDR 2'deki gibi oyunu PlayStation sürümünden 4K'dan portlayıp PC'de 1080p çözünürlükte busbulanık rezalet bir görüntü ile oyuncuları bırakmaları. Umarım yapmazlar çok sinir bozucu bir şey RDR 2 oynayan arkadaşlar anlamıştır. Hayatımda bu kadar kötü bir kenar yumuşatma görmedim 2K altı açarsanız oyunu işkenceye dönüyor. GTA 6'da bu şekilde olursa kesinlikle hayal kırıklığı olur.

Xbox Series S Baldur's Gate 3'ü kaldıramadı, GTA 6 için sağlam bir optimize etmeleri lazım yoksa zor.

Hocam Baldur's Gate 3'ü kaldıramamış konsol daha yeni nesil bir oyunu kaldırması çok zor gerçekten.

Genel olarak her oyun gerek tanıtım videoları, görseller ve hatta oynanış videosu olarak göz kamaştırıcı görünür bunda hemfikiriz. Ama sonrasında oyunun çıkışı olduğunda, oyunda grafik olarak bir downgrade durumu tecrübe ediliyor. Bunu Rockstar için söylemiyorum tabii ki de ama daha öncesinde birçoğu tarafından yaşandı bu durum.
Umarım söz verildiği gibi olur.

Genel olarak her oyun gerek tanıtım videoları, görseller ve hatta oynanış videosu olarak göz kamaştırıcı görünür bunda hemfikiriz. Ama sonrasında oyunun çıkışı olduğunda, oyunda grafik olarak bir downgrade durumu tecrübe ediliyor. Bunu Rockstar için söylemiyorum tabii ki de ama daha öncesinde birçoğu tarafından yaşandı bu durum.
Umarım söz verildiği gibi olur.

Bazen acaba bu sefer Rockstar sıradan bir oyunmu yapacaklar diye korkuyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı