Red Dead Redemption 2 ile GTA 6 arasındaki grafiksel fark devasa boyutta olacak

Rockstar 10-15 sene yenisini yapmayacağı bir oyunda asla kaybetmez. Eğer Series S için bu oyunu rezil ederse kaybeder. Bu oyun eninde sonunda Xbox'a çıkar yine satar. Ama Series S için zorlarlarsa 5 sene sonra eskir bu oyun.

Düşünce tarzınızı hiç anlamadım. Erken çıkıp sadece Series X'e çıkarsa milyonlarca Series S sahibini es geçmiş oluyor (ki böyle bir ihtimal olmadığını zaten konuşmuştuk). Bu durumda nasıl kaybetmemiş oluyor bir oyun firması? Siz direkt olarak diyorsunuz ki amacı oyun satıp para kazanmak olan bir firma şu anda güncel neslin bir konsoluna oyunu çıkarırsa oyun rezil olur, o yüzden çıkarmasın. İşin ucunda para varken kimse ona bakmaz. Oyun Series X'e çıkacaksa paşa paşa Series S'e de çıkacak. He yok Rockstar derse ki Xbox'a çıkarmıyorum oyunu o zaman, yine kaybeden Rockstar olur bu durumda.

Düşünce tarzınızı hiç anlamadım. Erken çıkıp sadece Series X'e çıkarsa milyonlarca Series S sahibini es geçmiş oluyor (ki böyle bir ihtimal olmadığını zaten konuşmuştuk). Bu durumda nasıl kaybetmemiş oluyor bir oyun firması? Siz direkt olarak diyorsunuz ki amacı oyun satıp para kazanmak olan bir firma şu anda güncel neslin bir konsoluna oyunu çıkarırsa oyun rezil olur, o yüzden çıkarmasın. İşin ucunda para varken kimse ona bakmaz. Oyun Series X'e çıkacaksa paşa paşa Series S'e de çıkacak. He yok Rockstar derse ki Xbox'a çıkarmıyorum oyunu o zaman, yine kaybeden Rockstar olur bu durumda.

Bende diyorum ki adamlar 10-15 sene yenisi gelmeyecek bir oyunda hiçbir şey kaybetmez. Eninde sonunda Xbox'a gelir ama Series S'e gelmez diyorum. Bu benim şahsi fikrim. Benim demek istediğim şey uzun vadede daha kaliteli bir oyun yapmak daha çok işlerine gelir. Sizin dediğinize göre oyunu varsayalım RTX 3060 altı açamayacak o zaman yine kaybetmiş olmaz mı?

Series S'i genel anlamda Rockstar tarafı çok takmıyor zaten RDR 2'de takmamışlardı rezaletti S için çıkan. GTA VI'da da dandirik bir şeyler uydururlar diye düşünüyorum grafiklerden kısıp.

Series S'i genel anlamda Rockstar tarafı çok takmıyor zaten RDR 2'de takmamışlardı rezaletti S için çıkan. GTA VI'da da dandirik bir şeyler uydururlar diye düşünüyorum grafiklerden kısıp.
Rdr2 çıktığında series s daha çıkmamıştı hadi laf ediceksiniz bari düzgün edin komik duruma düşüyorsunuz böyle.

Son düzenleme:
Ben çıktığında mı dedim? Kendinizde Series S var sanırım konsolunuzu tutuyorsunuz. Series S için çıkan RDR 2 portu çok kötü diye kastettim.

Series S için çıkan RDR2 portu yok işte hocam daha da komik duruma düşüyorsunuz.

Series S doğrudan One S portunu çalıştırıyor Series X de Xbox One X portunu çalıştırıyor oyunun yeni nesil konsollar için portu yok.

Son düzenleme:
Bende diyorum ki adamlar 10-15 sene yenisi gelmeyecek bir oyunda hiçbir şey kaybetmez. Eninde sonunda Xbox'a gelir ama Series S'e gelmez diyorum. Bu benim şahsi fikrim. Benim demek istediğim şey uzun vadede daha kaliteli bir oyun yapmak daha çok işlerine gelir. Sizin dediğinize göre oyunu varsayalım RTX 3060 altı açamayacak o zaman yine kaybetmiş olmaz mı?

Bu sizin şahsi fikriniz belki ama ortada Microsoft tarafından verilen bir söz var. Series X'e çıkan oyunun Series S'e çıkmama ihtimali yok. He ne kadar iyi çalıştırır ne olur bilmiyorum, yorum da yapmak istemiyorum. Benim dediğim o kapıya çıkmıyor ki? Hatta hiç alakası yok? Hatta tam tersi, Series S için optimizasyon yapacak olan firma 3060 altına da yapar. Başından beri söylüyorum. Bu firmanın kuruluş amacı oyun yapıp satmak ve bundan para kazanmak. O yüzden ne kadar çok xihaz çalıştırırsa o kadar iyi onlar için. İnanın bana güzel bir oyun çıkarmak istemelerinin tek amacı beklentinin o yönde oluşmasından ötürü oyunu satabilecek olmaları. Ticarette her şey parada biter.

RDR2 yeni nesil konsollar için bir güncelleme almadı ki? One S'e nasıl çıktıysa kaldı öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı