Reddedildim

Furkanm

Centipat
Katılım
19 Temmuz 2020
Mesajlar
55
Merhaba, 3 gün önce benimle yaşıt bir kıza çıkma teklif ettim. İlk önce normal sohbet şeklinde geçti ve gayet iyi ilerliyordu. Sonra fotoğrafımı attım ancak çok özensiz bir fotoğraftı (aptallık yaptım), kız 1 dakika düşünmeden "Tatlısın ama tipim değilsin, üzgünüm" diyerek reddetti. Ben de ona hoşça kal dedim, kalp attı. Bundan 3 gün önce kıza anonim bir soru sorma uygulamasından "Sevgilin var mı?" diye sormuştum. Sanırım kız benim sorduğumu anlamış olacak ki reddettikten 4 saat sonra "Bunu biliyor olmalısın haha." diyerek cevap verdi. Sonra profil fotoğrafımı değiştirdim, düzgün bir fotoğrafımı koydum. Kız daha sonra Instagram hesaplarındaki (sadece yakın çevre/normal hesap) çoğu fotoğrafını kaldırdı. Ayrıca henüz Instagram'dan engellemedi.

Sizce nasıl unutabilirim? 3 gündür çok ruhsuzum. İlk kez bir kıza açıldım onda da ret yedim. Ayrıca pişman olma ihtimali var mı?

Not: Yaşım profilde 21 yazıyor ancak 15 yaşındayım. Saçma şeylerden gereksiz anlam çıkarmış olabilirim. Uzun olduysa kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilecek en temiz şekilde reddedilmişsin, karşındaki çok anlayışlı biriymiş. İlk seferin, eminim ki son seferin olmayacak. Olur böyle şeyler, takma kafaya.
 
Merhabalar,
Ergenlik zamanlarında olduğun için ister istemez unutmayacağını düşünebilirsin. Kaldı ki karşıdaki kızı da o yaş civarlarında kabul ederek diyorum ki boş ver. Gerçekten değmez. Ben 19 yıllık arkadaşlığımı salı günü bitirdim. Evet, benim de canım aşırı inanılmaz yanıyor. Ancak kimseye hak ettiğinden gereğinden fazla değer vermeyeceksin. Kimse senden değerli olmamalı. Başlarda biraz canın yanacak ama zamanla unutacaksın güzel kardeşim. Bana güven, ailene ve derslerine sıkıca sarıl. Bir kişi için üzülmemeye gayret et. Kimse senden değerli değil çünkü.
 
Ya bir şey diyeceğim, cidden öyle bir kızın reddetmesi daha iyi be. Hani gerçekten kültürlü bir kız olsa neyse de, "tatlısın ama tipim değilsin" diyen bir kızdan beklentin neydi? Ben söyleyeyim; bundan 2-3 yaş genç TerabyteForever gibi sen de kızlarda tip kriterine önem veriyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı