Reddedildim

Hatayı onunla mesajlaşmaya başlayarak yapmışsın dostum bence internetten sevgili olmak doğru değil ayrıca boş ver gitsin kim yalnız öleceksin dedi karşına yeni fırsatlar çıkar dostum pozitif ol.
Doğrusunu yanlışını bilmem ama gerçekten kayda değer bir sonuç çıkmıyor ortaya. 2 defa farklı şehir, bir defa Fransa'dan oldu sevgilim, denediğim için mutluyum ama inan saçma sapan ilişkilerdi 😂
 
Ben de yakın zaman da ilk defa açıldım ve reddedildim, çok berbat bir his. Okullar açıldığında nasıl bakacağım yüzüne hiç bilmiyorum. En azından son sınıfım. Umarım sen kolay atlatırsın bunu... Karşı tarafın anlayışlı olması daha kötü oluyor, çok iyimser cevaplar veriyor ve X2 kötü oluyorsun.
 
Bence de erken ama ergenim. Büyük birçoğunluk ergenken birinden hoşlanmıştır. Ben de gidip direkt duygularımı ifade etmek istedim.

Evet. Ergenlikte böyle şeyler olur. Tecrübe etmeniz güzel. Bir sonrakinde bu tecrübelerinizden yola çıkarak; Ben bu insanla neleri konuşabilirim, sevgili adı altında yapılan aktivitelerin kaçını hayata geçirebilirim, kıskanırsam kimden, ne şekilde kıskanacağım gibi şeyleri düşünerek karar verin. Zira sevgilim dediğiniz kişinin ilerde ne olacağını, nasıl bir karaktere bürüneceğini bu yaştan anlayamassınız. Ha sakın yanlış anlamayın. Bu yaşta sevgili yapılmaz, içine at demiyorum. Senin kararın. Ama bu yola girişeceksen reddedildiğinde buraya konu açacak derecede kafaya takma. Çünkü ilişki dediğin şeyin ilerde ne olacağı belli değil.
 
Merhaba, 3 gün önce benimle yaşıt bir kıza çıkma teklif ettim. İlk önce normal sohbet şeklinde geçti ve gayet iyi ilerliyordu. Sonra fotoğrafımı attım ancak çok özensiz bir fotoğraftı (aptallık yaptım), kız 1 dakika düşünmeden "tatlısın ama tipim değilsin, üzgünüm" diyerek reddetti. Ben de ona hoşça kal dedim, kalp attı. Bundan 3 gün önce kıza anonim bir soru sorma uygulamasından "sevgilin var mı?" diye sormuştum. Sanırım kız benim sorduğumu anlamış olacak ki reddettikten 4 saat sonra "bunu biliyor olmalısın haha." diyerek cevap verdi. Sonra profil fotoğrafımı değiştirdim, düzgün bir fotoğrafımı koydum. Kız daha sonra Instagram hesaplarındaki (sadece yakın çevre/normal hesap) çoğu fotoğrafını kaldırdı. Ayrıca henüz Instagram'dan engellemedi.

Sizce nasıl unutabilirim? 3 gündür çok ruhsuzum. İlk kez bir kıza açıldım onda da ret yedim. Ayrıca pişman olma ihtimali var mı?

Not: Yaşım profilde 21 yazıyor ancak 15 yaşındayım. Saçma şeylerden gereksiz anlam çıkarmış olabilirim. Uzun olduysa kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim.

Bende şuan 15 yaşındayım. Ergence tavırlar takındığım zamanlarda bir kıza aşık olmuştum. Yaklaşık 2 yıl veya 1.5 yıl sürmüştü bu. Kızla hiç konuşamadım, sen yine iyi yapmışsın. Sonra ben unutmaya başladım falan falan. Dedim ki, ne kadar gereksiz bir şey bu sevgilik falan. Daha da böyle şeylere bulaşmadım. Şu an lise 2'yim. Ve hayatım gayet yerinde. Sana diyeceğim hiç ve hiç kafana takma. Gram değmiyor. Onsuz yapamam dediğin kişi olmadan da hayatını yaşayabiliyorsun. Fazla dert etme unutmaya çalış yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı