Alma dostum dur mi 9t al nedenmi;
1- ekran kalitesi daha iyi amoled ekran hdr10 destekli ve çentik yok
2- daha iyi bir batarya ömrüne sahip ytb felan baktığında fark atıcağını göreceksin
3- ses kalitesi kulaklık çıkışı daha iyi hoparlör ü daha yüksek daha temiz daha güçlü
4- malzeme kalitesi daha iyi
5- bluetooth tarafında aptx aptx ldac gibi çok önemli ses teknolojilerine sahip bunlar nemi açıklıyım bu az önce yukarıda bahsettiğim teknolojiler eğer bunlardan birini destekleyen kulaklığın varsa inanılmaz bir ses kalitesi alırsın kısacası bu
6- kamera kurulumunda 2x optik zoom özelliğine sahip ve mi 9t kamerası biraz daha iyi redmi note 8 pro dan
7- işlemci tarafında daha az güç tüketen daha az ısınan bir işlemci var
8- daha iyi bir ekstra geniş açı kamerası var
9- xiaomi güncelleme konusunda redmi den daha iyi redmi note 8 pro nun android 10 alacağının şuanlık garantisi yok gibi ama mi 9t alıcak kesin
10- ve son olarak daha uzun ömürlü bir cihaz mtk işlemcilerin ömrü çok uzun olmuyor ilk 3-5 ay çok iyi hızlı kullanıyorsunuz sonra gücü düşüyor daha düşük güçte daha çok şarj yiyor vs gibi olaylar olabiliyor
Evet kardeşim sana mi 9t alman için 10 neden ben olsam mi 9t alırdım 2.5 yıldır bu sektörü çok iyi tanıyan biri olarak gönülden mi 9t almanı öneririm gerisi sende topu sana attım...