Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Sizce MTK işlemciler uzun vadede üzer mi? Redmi'nin Note 8 Pro'da tercih ettiği işlemci güzel mi?Duyduğum kadarıyla Mediatek uzun vadeli değilmiş pek. Güncellemeler vs. açısından. Realme'yi duydum fakat arayüzünü vs. pek sevmedim. Ayrıca Xiaomi'nin yaptığı gibi eski telefonlarına da güncelleme desteği sunar mı bilmiyorum. Konu hakkında bilgili birine denk gelmişken sormak da isterim. Redmi Note 8 mi? Redmi Note 8 Pro mu? Mİ 9T mi yoksa realme 5 Pro'yu mu tercih ederdiniz?
MediaTek kendini çok toparladı. Eskisi gibi soba değiller ve verimlilik konusunda daha iyiler.

Telefon Android 10 güncellemesini kesin alacak. Hatta birkaç hafta içerisinde Avrupa ve Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Eleştirenlerin çoğu telefonu hiç kullanmamış kişiler oluyor. O kadar saçma yorum yapanlar görüyorum ki anlatamam. Galaxy S10 telefonumu çaldırdığım için artık ucuz yollu, işimi gören telefonlara yöneleyim dedim ve Redmi Note 8 Pro (128GB) aldım. Beklentilerimin çok üzerinde çıktı. Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum, gayet memnunum. Isınma, performans sorunları falan yok. Sormak istedikleriniz varsa bana da sorabilirsiniz.

Alma dostum dur mi 9t al nedenmi;
1- ekran kalitesi daha iyi amoled ekran hdr10 destekli ve çentik yok
2- daha iyi bir batarya ömrüne sahip ytb felan baktığında fark atıcağını göreceksin
3- ses kalitesi kulaklık çıkışı daha iyi hoparlör ü daha yüksek daha temiz daha güçlü
4- malzeme kalitesi daha iyi
5- bluetooth tarafında aptx aptx ldac gibi çok önemli ses teknolojilerine sahip bunlar nemi açıklıyım bu az önce yukarıda bahsettiğim teknolojiler eğer bunlardan birini destekleyen kulaklığın varsa inanılmaz bir ses kalitesi alırsın kısacası bu
6- kamera kurulumunda 2x optik zoom özelliğine sahip ve mi 9t kamerası biraz daha iyi redmi note 8 pro dan
7- işlemci tarafında daha az güç tüketen daha az ısınan bir işlemci var
8- daha iyi bir ekstra geniş açı kamerası var
9- xiaomi güncelleme konusunda redmi den daha iyi redmi note 8 pro nun android 10 alacağının şuanlık garantisi yok gibi ama mi 9t alıcak kesin
10- ve son olarak daha uzun ömürlü bir cihaz mtk işlemcilerin ömrü çok uzun olmuyor ilk 3-5 ay çok iyi hızlı kullanıyorsunuz sonra gücü düşüyor daha düşük güçte daha çok şarj yiyor vs gibi olaylar olabiliyor
Evet kardeşim sana mi 9t alman için 10 neden ben olsam mi 9t alırdım 2.5 yıldır bu sektörü çok iyi tanıyan biri olarak gönülden mi 9t almanı öneririm gerisi sende topu sana attım... 😊
Kardeşim daha telefonu görmeden konuşuyorsun fakat dana şunu diyeyim telefonunun MTK işlemcisine laf atıyorsunuz ya Snapdragon 730 a fark attı mi9T boşa para şunu bil ki her zaman f/p telefon almalısın mi9T normale göre güzel bir telefon olabilir fakat fiyata göre kötü özelliklere sahip Redmi note 8 pro gözün kapalı alsanda bir daha arkana bakmasın telefonları alacak kişiler iyi düşünsünler mi9T mi 8 pro mu Bunları karşılaştırmaya gerek yok al note 8 pro yu

Dosya Ekleri

• 1578775322547.jpg
    1578775322547.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 94
alma diyenler redmi note 8 pro kullaniyormu da alma diyor...1 aydir kullaniyorum ve cok memnunum...almadan önce bir sürü telefon ile kiyasladim 9t sadece amoled ekran bundan fazlasi yok neden fazla para vereyim 6 gb ram 128 hafiza isinma kasma donma yasamadim evet mediatek alirken bende cok düşündüm ama gercekten basarili islemci olmus...game turbo var onunla daha harika...mediatek g90 islemci çok başarılı...fazla paraya gerek yok al pisman olmassin....

Merhaba dostum, öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Birkaç sorum olacaktı sakıncası yoksa, öncelikle Kaç GB'lık ve ramlik modeli ne kadara, nereden aldınız? Şuanda tüm güncellemeler yapılı ise miui 11 geldi mi ayrıca Android sürümü Kaç telefonun? Mediatek işlemci konusunda tedirgindim, hala da öyleyim sizde bir sorun çıkarttı mı, performansı iyi mi? Ve en önemlisi ısınıyor mu telefon? Kamerası iş görür mü yeterli midir? Son olarak da pili ortalama ne kadar dayanıyor, bir günü çıkarttığı oluyor mu? Biraz soru bombardımanı gibi oldu :d ama almışken güzel bir şeyler almak istiyorum, bu yüzden deneyimlerinizi merak ettim.
MIUI 11 güncellemesi geldi evet. Note8 pro 64 GB 2 hafta önce aldım ve memnunum.2 bin liraya 10 taksit li fiyat tavsiye de ederim.Öyle ağır oyunlar oynamıyorum fakat Clash of clans tarzı basit online oyunlar oynuyorum şimdiye kadar ısınma ile karşılaşmadım ve yeterince de hızlı bir cihaz..
MIUI 11 güncellemesi geldi evet. Note8 pro 64 GB 2 hafta önce aldım ve memnunum.2 bin liraya 10 taksit li fiyat tavsiye de ederim.Öyle ağır oyunlar oynamıyorum fakat Clash of clans tarzı basit online oyunlar oynuyorum şimdiye kadar ısınma ile karşılaşmadım ve yeterince de hızlı bir cihaz..

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-01-26-14-36-08-765_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-01-26-14-36-08-765_com.android.settings.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Gayet başarılı bir cihaz düşünmeden al. Isınma her telefonda olduğundan fazlası olmuyor, öyle el yakma vs durumları yok. Arayüz hızı donma kasma yok. Ekran kasa oranı gayet hoş, alttaki kalınlık fotoğraflardaki kadar değil çok daha hoş şık duruyor eğer canlı girmediysen. Ağır olması şahsen beni hoşuma gidiyor ama öyle inanılmaz da ağır değil ideal güzel. Güncelleme geldi şuan MIUI sürümüm 11.0.6 android ise 9. Çok yakın zaman içerisinde de Android 10/Q gelecek ancak zaten çoğu android 10 özelliğini barındıran bir telefon zaten MIUI sayesinde. MTK işlemci yanıltmasın sorun yok. Pili normal kullanımda 2 buçuk günü (sabahtan akşama değil direk 48+ saat) gördüğüm oldu. Sık kullanımda bir günü rahat çıkarırsın (Sabahtan akşama kadar oyun oynama hariç, zaten hangi telefon o kadar o kadar oyun oynanırsa dayanır ki?) . Şimdiden keyifli kullanımlar beyaz rengi gayet şık bu arada (:)

merhaba bende almayı düşünüyorum telefonu, elinde telefonu olanlar telefonun boyutu nasıl cebe sığıyor mu? ya da tek el ile arama yapabiliyor musunuz, telefon ağır mı? birde taksite alan arkadaşım nereden ve nasıl aldın anlatabilir misin rica etsem?

merhaba bende almayı düşünüyorum telefonu, elinde telefonu olanlar telefonun boyutu nasıl cebe sığıyor mu? ya da tek el ile arama yapabiliyor musunuz, telefon ağır mı? birde taksite alan arkadaşım nereden ve nasıl aldın anlatabilir misin rica etsem?

Ben de bu telefonu boyutundan dolayı almaktan vazgeçtim. Media Markt'a gidip baktım ve tek elle bildirim panelini indirmekte çok zorlandım.Mi 9t'yi de denedim. Tek elle kullanımı rahattı. Bu yüzden mi 9t alacağım. İmkanın varsa gidip kendin denemeni tavsiye ederim.

Almayın bu kadar net... 1 ayı geçti kullanıyorum, standart kullanıcıyım, oyun oynamam, iş yapmam etmem sadece sosyal medya kullanıp müzik dinliyorum, Soundcore Liberty Lite marka kablosuz kulaklığım var ses kalitesine bayılıyorum fakat, Mediatek Aptx desteklemediği için yolda yürürken tek bir şarkıda 10 kere kesiliyor cidden telefonu kırmamak için zor tutuyorum kendimi, yıl 2020 böyle basit problemleri çözemeyen bir firma çok yazık aşırı hayal kırıklığı yarattı... Şu an telefon çöpten bile daha değersiz benim için...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı