Redmi Note 8 Pro ile Mi 9T arasında kaldım. Aslında arada kalma sebebim sadece Note 8 Pro'nun fazla ısınması. Cihazı kullanan arkadaşlardan ısınınca performans düşüşü olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Cihazın ısınması ve elimin altında sıcaklık oluşması sorun değil fakat performansını kısması en büyük korkum. LG G2'de bu durumu fazlasıyla yaşadım çünkü. Şöyle de bir durum var. Note 8 Pro alırsam 128 GB alma şansım olacak fakat Mi 9T'nin ancak 64 GB'lığını alabilirim. Uzun süredir araştırıyorum fakat bir sonuca ulaşamadım henüz. Bütçem 2500 TL. 1-2 ay daha sabredip yeni model mi beklemeliyim sizce? Ayrıca en fazla 2700 TL'ye kadar cihaz önerilerine de açığım. Cihazda aradığım en önemli şey performans. Meizu 16Th'yi de düşünüyorum fakat Android 8.1'de kalması kafamı kurcalıyor. Android 8.1 Sizce 2 yıl daha sorunsuz kullanılır mı? En son sürümü kullanma gibi bir takıntım yok, uygulamalarda sorun yaşamayayım bana yeter. Yazılımına güvensem hiç düşünmeden Meizu 16Th alacağım. Kafam çok karışık. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.