Redragon K553 Usas RGB TKL İnceleme | Nasıl Bir Markadır? Alınır mı?

@FantastikTürk merhabalar, K552 Kumara ve Usas K553 arasında kaldım. Aralarında performans farkı var mıdır acaba?

Not: Bütçem 330TL tasarımı önemsemiyorum.

Merhabalar, bütçem 350TL rica etsem Redragon TKL klavye önerisi yapmanız mümkün mü?

Arkadaşlar yaklaşık 5 gündür kullanıyorum, çok memnun kaldım tavsiye eden herkese teşekkürler.
Yalnız sağ üst köşeye dokununca klavye oynuyor sanırım tam dengede değil ayaklar sizde durum nedir?
aynı problem bende de var. ama yinede memnumun 350 tl fiyat bandında böyle klavye bulmak zor

@FantastikTürk Hocam öncelikle merhabalar. İncelemesini yaptığınız Redragon K553 model klavyeyi aldım. Mavi switchlerden yazı yazarken memnunum ancak oyunlarda istediğimi bulamadım. Bu yüzden klavyeyi melez bir hale getirmeyi düşünüyorum. Oyunlarda kullandığım tuşları kırmızı switch yapmak istiyorum. Switch olarak kesinlikle outemunun gaote modelini mi almalıyım ? Yoksa standart outemu da alsam uyar mı sizce bilginiz var mı ? Almak istediğim switchleri link olarak bırakıyorum. Uygun zamanınızda inceleyip fikrinizi belirtebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Standart Outemu Red Switch
Gaote Outemu Red Switch

Klavyeyi yaklaşık 2.5 haftadır kullanıyorum. Tuş kapaklarının mat bir boyayla kaplı olması güzel bir hissiyat veriyor. Bana gelen üründe hafif bir sallantı söz konusu. Doğrudan masaya koyduğum zaman bir tarafı boşta kalıyor ve klavyeyi kullanırken sallanıyor. Ben XL mousepad kullandığım için doğrudan masaya koyarak kullanmıyorum ve sallantı da olmuyor. Ayrıca boşluk ve bazı tuşlarda hafif yay sesi çıkıyor. Klavyede numaralar tuşların yukarısına değil aşağısına yazılmış. Haliyle ledler yukarıda olduğundan numaralar biraz soluk gözüküyor. Ayrıca ledlerin konumu biraz derinde olduğundan gündüz vakti hafif yetersiz bir ışıklandırması olduğunu söyleyebilirim. Bana göre klavyenin en büyük artısı mekanik anahtarların kutudan çıkan cımbız yoluyla pratik bir şekilde sökebilmeniz. Bu sayede garantisi bittikten sonra bozulan bir tuşunuz olursa klavye üzerinde kullanmadığınız bir tuşun anahtarıyla değiştirmeniz 2 dakikanızı almaz. Ayrıca modlamaya da müsait. Aliexpress gibi sitelerden klavyeye uygun anahtarları bularak oyunlarda sık kullandığınız tuşların anahtarlarını kırmızıya vs. çevirebilirsiniz.

Çok güzel bir inceleme olmuş. Ben de laptop için almayı düşünüyordum. Halihazırda Vigor GK80 kullanıyordum masaüstünde, laptop için TKL daha iyi olur diye düşünüyorum. Yükseklik (kalınlık) olarak nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…