İnceleme Redragon K631 Castor incelemesi

Küçük klavye istiyordum, size Logitech G213 satılıp bu alınır mı? Aradaki kalite farkından emin olamıyorum, hiç Redragon ürünü kullanmadım hatta canlı olarak görmedim bile.

Şuan piyasadaki en ucuz mekanik klavye bu mu?
Hayır.

200 lira daha ucuza GameNote KB857L mevcut.

@Mechoskop güzel inceleme olmuş, elinize sağlık. Klavye rehberime bir sorunu yoksa ekleyeyim.

Küçük klavye istiyordum, size Logitech G213 satılıp bu alınır mı? Aradaki kalite farkından emin olamıyorum, hiç Redragon ürünü kullanmadım hatta canlı olarak görmedim bile.
Kronik sorunlu bir klavyeden kurtulmak için her türlü alınabilir hocam.

Kronik sorunlu bir klavyeden kurtulmak için her türlü alınabilir hocam.
3 yıldır kullanıyorum bir problemi yok hocam. 3 yılda en ufak bir tuş silinmesi bile yaşamadım, Redragon'dan bu konuda emin olamıyorum.

3 yıldır kullanıyorum bir problemi yok hocam. 3 yılda en ufak bir tuş silinmesi bile yaşamadım, Redragon'dan bu konuda emin olamıyorum.
Teknoloji şans işi hocam, herkes yaşamayabilir ama bence farklı maceralara atılma zamanı gelmiş. Redragon'a şans verin çünkü f/p ürünleri var.

Teknoloji şans işi hocam, herkes yaşamayabilir ama bence farklı maceralara atılma zamanı gelmiş. Redragon'a şans verin çünkü f/p ürünleri var.
Evet hocam ben de istiyorum artık bir şeyler denemeyi, sizce bunu ne kadara satabilirim?

Güzel bir inceleme olmuş ben de bu klavyeden alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de klavye bakıyordum, görünce heveslendim bir an ama TR olmadığını okuyunca yıkıldım.

Ben de klavye bakıyordum, görünce heveslendim bir an ama TR olmadığını okuyunca yıkıldım.
Birkaç tuşun yazısı farklı sadece, yerlerini ezbere biliyorsunuzdur muhtemelen. O kadar da önemli bir şey değil bence.

Birkaç tuşun yazısı farklı sadece, yerlerini ezbere biliyorsunuzdur muhtemelen. O kadar da önemli bir şey değil bence.

Tuşların yerini bilme konusunda sıkıntı yok, biz unutsak bile beyin otomatik hatırlıyor da sanırım alışkanlıktan dolayı TR karakterleri görmeyince rahatsız oluyorum. Takıntım var herhalde, fotoğrafta bile tahammül edemiyorum. Benim klavye işi biraz daha uzayacak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…