İnceleme Redragon K631 Castor incelemesi

@550519 hocam 350₺'ye alan buldum zaten 3 yaşında ürün olduğu için fazla kasmadım, 720₺'ye de sipariş verdim bakalım. Umarım kısa sürede gelir çünkü gelene kadar laptop klavyesine mahkum kalacağım.

1 haftaya gelir, şimdiden hayırlı olsun.

Ben bu klavyenin Pro versiyonunu kullanıyorum aynısından 2. kez alışım ilkini bilgisayara taktım sorunsuz kullanıyordum ama yazılımıyla renk değişikliği yapıncaya kadar. Rengi değiştirirken klavye kısa devre oldu Redragon müşteri hizmetleriyle konuştum ve bir gün içinde neredeyse sorgusuz sualsiz para iademi yaptılar. Klavyeyi sevdiğim için ve özellikle bu davranışlarından dolayı tekrar aldım bence de çok güzel klavye.

Peki driveri kurunca yine bozulacak mı

Ben de dün sipariş verdim, 600 küsüre magic refiner vs alacaktım fiyatı arttı bunu buldum. Kalite olarak çok daha iyidir diye düşünüyorum. Bir de aliexpress de holy panda klonu switch aldım 40 adet kampanya vs vardı toplam 80tl ye geldiler, çok hoş bişey çıkacak gibi ortaya ama beklemek var şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…