İnceleme Redragon K631 Castor incelemesi

Sizce  Logitech K835 mi bu mu?
Az önce ben de düşündüm bunu acaba siparişimi iptal edip Logitech alsam mı diye. Muhtemelen Logitech daha sağlamdır ama tuş başı RGB olan klavye hevesim vardı ve beyaz klavyeler pek hoşuma gitmediği için siparişimi iptal etmedim. Amaç oyun değilse Logitech düşünülebilir, benim de ana amacım oyun değil ama ışık merakına alıyorum bakalım.

Benim amacım aslında oyun ama ışık merakım da yok

Benim amacım aslında oyun ama ışık merakım da yok
O zaman ben Logitech alırdım, beyaz olması sorun değilse tabii.

Ben de dün sipariş verdim, 600 küsüre magic refiner vs alacaktım fiyatı arttı bunu buldum.
Hocam klavye kargoya verildi mi acaba? Ben de Cuma günü akşam sipariş verdim bugün kargoya verilmesini bekliyordum çünkü 15.30'a kadar sipariş verildiğinde o gün içinde işleme alınacak gibi görünüyor, ama hâlâ kargoya verilmedi.

Son düzenleme:
Sizce  Logitech K835 mi bu mu?
Aslında epey farklı 2 klavye bu ikisi. Logitech kaç tl ye geliyor bilmiyorum ama farklarını sayayım ona göre siz karar verin. Logitech de en son baktığımda sadece mavi switch seçeneği vardı, redragon ise kırmızıydı. Bu başlı başına bi tercih sebebi olabilir. Benim redragonu tercih etme sebebim hotswap olması tamamen. Bu da kişiden kişiye değişir, ben hayatta switch değişmeyle felan uğraşmam diyosanız logitech daha mantıklı olur ama switch değişmeyi sadece farklı switch gibi düşünmemek lazım. Diyelim bi tuş basmamaya başladı klavyede, hemen değişip switch rahatça kullanabilirsiniz ki redragon yanında yanlış bilmiyorsam 4 adet switch yolluyor ekstra olarak. Bir diğer fark boyut konusu ama çok aşırı bi fark değil o da. Son olarak da arkadaşlar bahsetmiş RGB olayı var ama o beni çok ilgilendirmediği için tercih meselesi yine.
Verildi hocam hemen kargoya. 8 saat sürmedi heralde kargoya vermeleri.

Magic Refiner MK31 mi bu klavye mi? Gerçekten çok arada kaldım ama Magic Refiner anlık gelen bir zevk gibi ilerde tasarımı yüzünden pişman olmaktan korkuyorum. Ama bu klavyeninde tasarımı çok sade geldi bi türlü orta yolu bulamadım.

Fiyatını yanlış görmediysem 1200tl gibi fiyatlardaydı. O fiyata ben deyeceğini düşünmüyorum ama tamamen görsel anlamda olduğu için farkı bişey diyemem. Bana o fırfırlı kablo olayı aşırı anlamsız geldi mesela nerden çıktı bu furya hiç bilmiyorum.

Verildi hocam hemen kargoya. 8 saat sürmedi heralde kargoya vermeleri.
Benimki de şimdi siparişlerime girdiğimde gönderildi olarak görünüyor ama kargo takibine girince sadece sipariş alındı diyor, gönderildi kısmına kadar ilerlemiyor. Sabah hâlâ aynı durumda olursa müşteri hizmetlerine yazacağım.

Redragon kalitesiz bir marka çok fazla kronik sorunu var olabilir.
Kronik sorunlu ürünler gördüm evet ama hepsi öyle değil, aldığımız klavye zaten hot swap olduğu için bir sorun çıksa da halledilebilir. Hangi markanın kronik sorunlu ürünü yok ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…