Rehber Yeni nesilde kim, hangi konsolu almalı?

Hayata bir kere geleceğiz, kedinin ciğere baktığı gibi bakmaktansa her iki konsola da hatta Switch bile alıp keyifle oynamak ister insan. Şükür ki durumum iyi, 2 konsolu da almayı düşünüyorum 1'er ay arayla.

PS4'te almış olduğum oyunları daha iyi çözünürlük ve detaylarla oynayıp bitirene kadar PS5'e çıkmış oyunlar biraz olsun fiyatta iner ya da PS Now Türkiye'ye gelir ve oyunları eklenirse keyifle oynanır.

Xbox için ise halihazırda Gamepass üyeliğim var zaten yeni gelen oyunlarda ekleneceğinden büyük keyifle oyunlarını oynayacağım.

Hiçbir firma babanızın firması değil. Sizin cebinize hangisi uygunsa onu alın. Konsolu almakla iş bitmiyor. Oyunlarına ulaşılabilirliği de hesaba katın.
 
Tek verdiği oyun CoD MW 2019 iken övebiliyorsanız size hayranım. VPN ile uğraşacaksam neden para vereyim ki?

1400 lira iki oyuna verip en fazla 20-30 saat oynanış süresi tercih edeceğime 3 senelik Gamepass alır bir sürü oyunu çok uzun süreler oynayabilirim.

Steet Fighter 5.
PUBG.
NFS Payback.
Vampyr.
Gibi oyunlar bu sene içinde verildi.
 
Onlardan kaç tanesi AAA oyun?


Ea Play dahil edildi oradaki oyunlar bile sabahtan beri savunduğunuz ps5'i almamaya yeterde artar. 10 oyunda konsol parası vermek size sıkıntı yaratmıyorsa keyifle alın ama xbox'ın servisini bu kadar küçümsemeniz doğru değil.

Konsol gamepasste 260 yakın oyun var ve en azından 60 tanesi AAA kalitesinde.
 
Kendin say.

Bu bilgiyi nereden aldın? PS5 daha piyasaya çıkmadı.

Ön sipariş diye bir şey var bilir miydin?

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı