American Muscle ile Renault kıyaslıyorsun. 6 LT muscle aracın ile iyi günler dilerim. Şehir içi kullanımların ile birikim yapmanı öneririm. Min. 10 LT alacağına neredeyse eminim.Renault 2000'li yıllarda iyi bir marka idi. Artık ne F1 de ne de günlük otomobillerde iyi değil. Mesela ben asla Renault almam. Almam otomobillerinden ya da Amerikan muscle larından başka araba bilmem.
Taliant 5 yıldız mı almış?Renault çok uzun zamandır sürücü ve yolcular için en güvenli binek otomobilleri üreten markalardan biri. Şimdiki platform mühendisliğinin geliştiricisi ve BMW/Mercedes gibi markalar 3-4 yıldız alırken ilk 5 yıldız alan marka.
Sizler Renault diye Samsung ve Dacia'nın mühendisliğini yaptığı Fluence ve Symbol'e biniyorsunuz bu ülkede. Sorun bunlar gibi modellerde, grup içi markaların arabaları pazara göre amblem değiştirilerek satılır.
Orada bir yerde Taliant yazmışım da ben mi görmüyorum? Ya bende bir sorun ya da sende. Orada şunu demişim: Renault çok uzun zamandır sürücü ve yolcular için en güvenli binek otomobilleri üreten markalardan biri.Taliant 5 yıldız mı almış?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.