Renault Taliant alınır mı?

1.0 Turbo olanlar alınabilir bence. Egea'nın tek artısı görüntüsü. İkisi de aynı segment denk araçlar. Birbirine göre ufak tefek artıları olacaktır elbette.
Ayna ayarı manuel olan radyosu da olmayan ve arka camları elle açılan bir araba yerine aynı paraya urban paket Egea sedan almak çok daha mantıklı. Talinat B segment Egea C segment. Taliant'ın üst paketinin yerine ise Dream paket Corolla , Impressıon paket Golf , Lounge plus paket Egea , Trend paket Focus ve Joy paket Megane almak daha mantıklı.

Son düzenleme:
1.0 Turbo olanlar alınabilir bence. Egea'nın tek artısı görüntüsü. İkisi de aynı segment denk araçlar. Birbirine göre ufak tefek artıları olacaktır elbette.
Ben şahsen hala egea tercih ederdim LED farları olsun Multimedia'sı olsun koltuk ısıtması olsun. Daha sayamayacağım konfor elemanları var.

Hocam buna bir turbo eklesek gücü yeterli seviyeye çıkabilir gibi siz ne düşünüyorsunuz?
Edit: 65 beygir olandan bahsediyorum.
Bir turbo aldım bitti olmaz ki motor içine girmen lazım ki aradaki farktan çok daha fazlası tutar öyle bir modifiye. 1.0 Turbo al tabi ki bilgisayar gibi Upgrade olmaz arabalar. :D

Ayna ayarı manuel olan radyosu da olmayan ve arka camları elle açılan bir araba yerine aynı paraya urban paket Egea sedan almak çok daha mantıklı. Talinat B segment Egea C segment. Taliant'ın üst paketinin yerine ise Dream paket Corolla , Impressıon paket Golf , Lounge plus paket Egea , Trend paket Focus ve Joy paket Megane almak daha mantıklı.

Egea'yı C segment yapan şey aks mesafesi. Arabaya binince B segmentim diye bağırıyor. Bindiniz mi bilmiyorum ancak Symbol'den çok da farklı değil Egea genel anlamda. İkinci ele yönelinirse tabi ki daha iyileri alınır. Fiyat yüksek katılıyorum. Ama FIAT alacağıma Renault alırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı