Renault Taliant alınır mı?

Golf 8 nerede usta göster alalım. Lansman fiyatıyla karıştırdın herhalde. :D Taliant kesinlikle ederinden pahalı bir otomobil.

Zaten dedim her birinin birbirine göre artısı eksisi olacaktır diye. Polo B segment olmasına rağmen fazla fazla yumuşak plastik var mesela. O zaman Polo daha iyi onu alalım. :D Egea Cross'ta perde hava yastıkları bile öndeki sensörlere bağlı. Böyle bir arabada istediğin kadar özellik say. :D Ki şöyle bir durum var Taliant, Symbol'den daha iyi ve daha dolu bir otomobil. Bir de araba çıkmadan buradan atıp tutmamızın manası yok. Belki çok iyi olacak belki çok kötü. Önemli olan özellikler, sayılar değil kullanıcı deneyimidir. Çıksın bakalım ne göreceğiz.

kisine de bindim. Egea'nın C segmentle uzaktan yakından ilgisi yok
Bindiğin Egea hangi paketti?
Golf 8 nerede usta göster alalım. Lansman fiyatıyla karıştırdın herhalde. :D Taliant kesinlikle ederinden pahalı bir otomobil.
Buyrun Golf 8 burada. Volkswagen / Golf / 1.0 TSI / Impression / YENİ GOLF 8 1.0 İMPRESSİON MANUEL sahibinden.comda - 922359642 Touch paket Talıant alacağıma İmpressıon paket Golf 8 alırım.

Valla dolu bir paketti üstünde siyah-gri büyük jant vardı 16 falandı sanırım. Multimedia da vardı. Dizeldi. 70 bin km'deki bir arabanın bagajının langur lungur sallanıyor olması beni Egea'dan soğutan sebep oldu. Yoksa özellikle görüntüsü çok hoşuma gidiyordu ama içine binince büyüsü bozuldu. Zaten dolu paket arabanın içi bile boş. :D

Şöyle bir şeydi. Direksiyonda alttaki düğmeleri hatırlamıyorum belki vardı belki yoktu.

Fiat-Tipo-Egea-Sedan-interior-039.jpg

Valla dolu bir paketti üstünde siyah-gri büyük jant vardı 16 falandı sanırım. Multimedia da vardı. Dizeldi. 70 bin km'deki bir arabanın bagajının langur lungur sallanıyor olması beni Egea'dan soğutan sebep oldu. Yoksa özellikle görüntüsü çok hoşuma gidiyordu ama içine binince büyüsü bozuldu. Zaten dolu paket arabanın içi bile boş. :D

Şöyle bir şeydi. Direksiyonda alttaki düğmeleri hatırlamıyorum belki vardı belki yoktu.

Eki Görüntüle 1041313
Araba hunharca kullanılırsa her arabadan langur lungur ses gelir. Ben şimdiye kadar langur lungur ses duymadım.
Zaten dolu paket arabanın içi bile boş. :D
İçi bile boş? Hayır gayet dolu.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma
Kablosuz telefon şarjı
10 inç dokunmatik tablet ekran
Kör nokta uyarı desteği
Arka USB portu
Şerit takip asistanı
Akıllı hız sabitleme
Trafik işareti tanıma sistemi
Yorgunluk uyarı asistanı
Çarpışma uyarı ve otonom frenleme sistemi
Ön ve arka park sensörü
Geri görüş kamerası
Akıllı uzun farlar
Kablosuz Apple CARPLAY
Sürücü koltuğu bel desteği
Ön koltuk ısıtma
Ön ve arka kol dayama
7 inç dijital gösterge paneli
Ayak hareketi ile açılır bagaj kapağı ( sedan halinde var)
Tamamen led ön farlar & led arka farlar
Otomatik kararan iç dikiz aynası

Bahsettiğim şey ses değil. Bagajı açınca sallanıyordu bagaj kapağı. Bu Egea'ya has bir durum değil ki Fiat'ın eski modellerinde de genel malzeme kalitesi düşüktü hep. 2001 model de kullandım 2013 sıfır Fiat da kullandım. Renault da Fiat'a göre iyi sayılmaz ama bir tık daha iyi en azından motor konusunda. Fiat'ın Multijet dışında düzgün motoru yok.

Bagajı açınca sallanıyordu bagaj kapağı
Arabayı bir kontrol ettirsin. 3 yıldır Egea'ya biniyorum bagaj kapağı hiç sallanmıyordu. Arabayı kullanan arkadaş büyük ihtimalle hunharca kullanmıştır diğer bir ihtimal ise sadece sizin bindiğiniz Egea'ya özgü bir sorundur.

Valla dediğim gibi genel anlamda Fiat'ta özellik ve konfor yüksek olsa da başka yerlerden kısmış oluyoruz. Yoksa kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın. 2001 model Palio'm gerçekten konforlu bir araçtı. Ama gel gelelim motorundan çok sorun yaşadım. Multijet ise tamam ama benzinli motorlarında iş yok Fiat'ın hala. 1.4 motoru ucuz diye öneriyorduk artık öneremiyoruz çıkan sorunlardan.

Bahsettiğim şey ses değil. Bagajı açınca sallanıyordu bagaj kapağı. Bu Egea'ya has bir durum değil ki Fiat'ın eski modellerinde de genel malzeme kalitesi düşüktü hep. 2001 model de kullandım 2013 sıfır Fiat da kullandım. Renault da Fiat'a göre iyi sayılmaz ama bir tık daha iyi en azından motor konusunda. Fiat'ın multijet dışında düzgün motoru yok.

Hocam egea yani rakiplerine göre uygun fiyata satılan bir araç bir jetta veya focus etmez kesinlikle ama yine de talianttan iyi olduğu kesin.

Hocam Egea yani rakiplerine göre uygun fiyata satılan bir araç bir Jetta veya Focus etmez kesinlikle ama yine de Taliant'tan iyi olduğu kesin.

Usta bi çıksın da görelim. :D Benim düşüncem Egea ile kafa kafaya bir araç olacağı yönünde. Çünkü araba özelliğe göre iyi ve kötü olmaz. Öyle olsa Corolla gelmiş geçmiş en çok satan araç olmazdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı